Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KULTURNO OBOGAĆIVANJE EUROPE: TRI AFRIČKA IMIGRANTA UHIĆENA ZBOG KANIBALIZMA U PARIŠKOM PREDGRAĐU

KULTURNO OBOGAĆIVANJE EUROPE: TRI AFRIČKA IMIGRANTA UHIĆENA ZBOG KANIBALIZMA U PARIŠKOM PREDGRAĐU

pariz-vojskaTrojica muškaraca su uhićena u predgrađu Pariza, Clichy-sous-Boisu, u kojem žive većinom imigranti, zbog napada na čovjeka kojem su grizli lice, a zatim pojeli to meso

Uhićeni muškarci, koji svi izvorno potiču iz afričke otočne nacije Cape Verde, uhićeni su u nedjelju nakon što su napali čovjeka koji je hodao u uličici Hector-Berlioza oko 18 sati i odgrizli mu uho i donju usnicu, izvijestio je Le Parisien.

Žrtva se mogla boriti protiv napadača, ranjavajući jednog od njih u gležanj, prije no što je policija stigla nakon kraćeg vremena i uhitila trojicu Afrikanaca, prenosi Breitbart.

I žrtva i ozlijeđeni čovjek potom su odvedeni u bolnicu Montfermeil.

Predgrađe Clichy-sous-Bois je postalo zloglasno i jedno od najproblematičnijih NO-GO zona koje okružuje francuski glavni grad.

Masovni neredi koji su se dogodili 2005. godine započeli su na tom području kada se par tinejdžera koji su bježali od policije ubio, skrivajući se u elektroenergetskoj stanici.

Otada je Clichy-sous-Bois bio povezan sa daljnjim neredima, kao što je to bio slučaj prošle godine i povezan sa rastućim valom radikalnog islamskog ekstremizma u Francuskoj.

Mnoga druga predgrađa na području Seine-Saint-Denis proglašena su NO-GO zonama zbog svoje visoke razine zločina.

Situacija u nekim područjima postala je toliko opasna da je kurirska tvrtka u javnom vlasništvu Chronoposta priopćila da neće isporučivati pakete u određenim četvrtima zbog nedostatka sigurnosti za njihove zaposlenike.

Nasumični nasilni napadi, poznati u Francuskoj kao “violences gratuites”, također su u porastu diljem zemlje, a neki procjenjuju da u zemlji ima najmanje 777 slučajnih napada dnevno.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,