Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Bill Gates želi stvoriti genetski modificiranu Superkravu u nadi da će proizvoditi četiri puta više genetski modificiranog mlijeka

Bill Gates želi stvoriti genetski modificiranu Superkravu u nadi da će proizvoditi četiri puta više genetski modificiranog mlijeka

bill-superkravaNezadovoljan s onim što nam je priroda pružila, Microsoftov osnivač Bill Gates bi želio stvoriti kravu koja može proizvesti više mlijeka nego europske krave, a uz to će moći izdržati velike temperature baš kao i afričke krave

Kao dio ovog projekta on je sada financirao genetička istraživanja čiji je cilj stvoriti ono što oni smatraju „savršenom kravom.”

Bill Gates je ulošio 40 milijuna dolara u neprofitni Globalni savez za stoku u gradu Edinburghu. Sredstva će se koristiti i za istraživanja u razvoju jačih usjeva i istraživanje bolesti koje mogu prouzročiti veliku financijsku štetu afričkim poljoprivrednicima.

U tu svrhu, znanstvenici će pokušati identificirati specifične gene koji mogu omogućiti da usjevi rastu brže, bolje se oduprijeti bolestima, nuditi više nutrijenata i izdržati ekstremne vremenske uvjete.

Britanska Državna internacionalna tajnica za razvoj Penny Mordaunt je pozdravila ovaj projekt. Proizvodnja mesa zahtijeva oko 15.000 litara vode po kilogramu mesa, što je vrlo visok iznos s obzirom na sve veća probleme opskrbe vodom koje trenutno muči svijet.

Štoviše, stočarstvo zauzima gotovo trećinu dostupne zemlje na površini našeg planeta. To zemljište se može koristiti za prehranu ljudi, a ne životinja. Osim toga, procjene pokazuju da će, ako se sve žitarice koje se trenutno daju stoci umjesto toga daju ljudima, stvoriti dovoljno hrane za dodatnih 3,5 milijardi ljudi.

Također je zanimljivo napomenuti da je Zaklada Gates obećala 300 milijuna dolara pomoći u prosincu za podršku poljoprivrednim istraživanjima koja će omogućiti poljoprivrednicima sa niskim prihodima u Africi i Aziji da se prilagode klimatskim promjenama.

Proizvodnja mesa stvara nesrazmjernu količinu stakleničkih plinova po jedinici proteina u odnosu na biljke, doprinoseći samom problemu Gates je u nadi da će to riješiti sa genetski modificiranim kravama.

Ništa nije iznenađujuće kod Bill Gatesa

Naravno, to je isti Bill Gates čija organizacija gura mladim plemenskim djevojkama u Indiji rizično cjepivo protiv HPV-a, nazivajući ga cjepivom „blagostanja”.

Pet djevojaka je preminulo nedugo nakon dobivanja cjepiva. Plemena su izvijestila da su djevojke koje su se cijepile iskusile štetne nuspojave danima, pa čak i mjesecima nakon dobivanja cjepiva. Mlade djevojke se u osnovi koriste kao zamorci za ispitivanje cjepiva pod krinkom boljeg zdravlja.

Ne bismo trebali biti iznenađeni u svezi ovoga. Gates je već javno objavio svoje depopulacijske namjere više od jednom. Prema njegovim riječima, tijekom izlaganja na TED Talk 2010 u Kaliforniji je objasnio nazočnima: „Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi. To će uskoro biti oko 9 milijardi. Sada, ako mi stvarno odradimo velik posao sa novim cjepivima, zdravstvom, reproduktivnim zdravljem, mogli bismo smanjiti populaciju za možda 10 ili 15 posto.”

Sada sve to ima smisla. Pumpajući afričku djecu sa genetski modificiranim mlijekom sada se to lijepo može povezati sa njegovom misijom za smanjenje svjetske populacije. (NaturalNews)

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , ,