Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RADNICA U NJEMAČKOM CENTRU ZA IZBJEGLICE PRIZNALA DA JE BILA U KRIVU I DA PLANIRA PRESELITI U POLJSKU

RADNICA U NJEMAČKOM CENTRU ZA IZBJEGLICE PRIZNALA DA JE BILA U KRIVU I DA PLANIRA PRESELITI U POLJSKU

njemacka-dobrodoc„Prekasno je za Njemačku”

Socijalna radnica koja radi sa izbjeglicama je jednom u prošlosti pozdravila odluku Angele Merkel i njezino otvaranje granica Njemačke za više od milijun pretežno muslimanskih useljenika, sada je priznala da je u krivu, i želi emigrirali u Poljsku, tvrdeći: „Prekasno je za Njemačku.”

Nakon osnivanja Udruženja za pomoć izbjeglicama i udruge za ljudska prava u 2012. godini, Rebecca Sommer je srdačno pozdravila val imigranata koji su počeli dolaziti u Njemačku u drugoj polovici 2015. godine.

„U to vrijeme sam htjela pomoći svima i doista vjerovala da su svi ti ljudi bježali od pakla i bili u stanju potpune nesreće”, rekla je Sommer za poljski tjednik Do Rzeczy.

Uz više od 300 volontera, Sommer je počela pružati tečajeve njemačkog jezika pridošlicama s ciljem pomaganja njihovoj integraciji u društvo, piše Infowars.

Uz početne nade da će se „njihovo srednjovjekovno stajalište promijeniti s vremenom”, Sommer je ubrzo shvatila da su „muslimanske izbjeglice odrasle sa vrijednostima koje su potpuno drugačije, te su oni podvrgnuti ispiranju mozga od djetinjstva i indoktrinirani od strane islama i apsolutno ne žele učiniti ništa da bi usvojili naše (njemačke) vrijednosti.”

Također je primijetila kako se imigranti odnose prema njoj „kao prema nevjernici s prezirom i arogancijom”, nakon što su se počeli odnositi prema njoj kao prema „glupoj njemačkoj kurvi”, i shvativši to, ona je počela nagovarati i druge volontere da odustanu od pomaganja izbjeglicama.

Sommer sada priznaje da je unatoč dobrim namjerama sve potpuno pogrešno shvatila i kaže da migracija muslimana u Njemačku predstavlja egzistencijalnu prijetnju Njemačkoj i načinu života u toj zemlji.

To je problem koji će se samo pogoršavati procesom spajanja obitelji, gdje će migranti moći pozvati njihovu rodbinu da dođe u Njemačku, a rodbine nema tako malo kao njih.

„Ako Poljska i Mađarska riješe ovo pitanje i ne prime imigrante, mogle bi postati zemlje u koje će odseljavati neki Nijemci i Francuzi. Te zemlje bi mogle postati otoci stabilnosti u Europi„ – rekla je Sommer, dodajući da je osobno bila napadana pet puta od strane muškaraca koji govore arapski.

Zapravo, strah od seksualnog napada je sada tako uobičajen u Njemačkoj da se jogging hlače koje emitiraju alarm za silovatelje sada prodaju kao alva.
 

 
Nakon masovnog seksualnog zlostavljanja žena u Kölnu prije dvije godine, u Berlinu su postavljene „sigurne zone”, gdje se žene mogu skupiti kako bi izbjegle seksualne napade.

Policijska statistika za 2016. pokazuju da je polovica zločine počinjena u Berlinu provedena od strane migranata.

Sommer zaključuje da će spajanjem muslimanskih obitelji Njemačka biti zatrpana od strane muslimanskih imigranata i pod utjecajem političkog islama, koji već sada pokazuje svoj utjecaj u školama, političkim strankama, vladi i policiji, te će na kraju postati potpuno dominantan.

„Prekasno je za Njemačku”, dodaje ona.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,