Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Denzel Washington: Razotkriven je pakleni plan demokrata! Trump je spriječio rat s Rusijom i uvođenje orvelovske države!

Denzel Washington: Razotkriven je pakleni plan demokrata! Trump je spriječio rat s Rusijom i uvođenje orvelovske države!

denzel-trumpIzbjegli smo rat sa Rusijom i izbjegli smo stvaranje Orvelovske policijske države

Izborna pobjeda Donald Trumpa spasila je SAD od uspostavljanja “orvelovske policijske države” u rukama demokrata koji bi koristili istu autoritarnu taktiku “stalno iznova” da “zaobiđu volju naroda u budućim izborima” – tvrdi glumac Denzel Washington.

“Da su Demokrati pobijedili na izborima, nikada ne bi saznali da su koristili lažne dokumente kako bi dobili naloge za špijuniranje američkih građana i političkih protivnika. To nikada ne bi znali. Razmislite o tome!”, izjavio je Washington medijima u New Yorku.

U tekstu se dalje navodi da je glumac izjavio: “Oni imaju alat koji će koristiti iznova i iznova da zaobiđu volju naroda u budućim izborima”.

Na pitanje novinara da li je vjeruje u istinitost memoranduma koji je objavio Kongres u petak on je rekao: “Da, pouzdan je. Ne moramo znati sve detalje da bi shvatili o čemu se radi”.

“Znamo da je postojao nalog da se špijunira član Trumpovog tima, a nalog je izdan na osnovu medijskih izvještaja. Mediji su sve napisali na osnovu informacija dobivenih od strane opozicijske istraživačke kompanije koju plaćaju Demokrati i Hillary Clinton”, kaže Washington.

“Vi ne možete vidjeti što nije u redu s ovim? Šalite se.” – prokomentirao je on i dodao: “Pa, pretpostavljam da ste novinari. Koliko novinara se suprostavilo kampanji Hillary Clinton?

Obraćajući se novinarima osobno, Washington ih je kritizirao da odbijaju objaviti kritičko mišljenje o Demokratskoj stranci.

“Odrastao sam kao demokrat. Razumijem. Znam da ima puno ljudi koji mrze Trumpa sa prilično puno energije”, ističe Washington.

“Ali morate shvatiti da smo izbjegli metak kada je izgubila Hillary Clinton. Čak i više od metka. Izbjegli smo rat sa Rusijom i izbjegli smo stvaranje Orvelovske policijske države” – rekao je hollywoodski glumac.

Ovo nije prvi put da poznatog glumca mediji proglašavaju pristašom Donalda Trampa iako nikada nije rekao za koga je glasao.
 
(Kurir)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,