Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ugledna istraživačica, koja je tvrdila da cjepiva uzrokuju autizam – pronađena mrtva!

Ugledna istraživačica, koja je tvrdila da cjepiva uzrokuju autizam – pronađena mrtva!

istrazivacica-cjepivoTijelo poznate zastupnice koja se borila protiv autizma i koja je vodila istraživanje o tome kako cjepiva uzrokuju autizam, pronađena je kako pluta u kanalu prošlog vikenda

Jeana Beck, zvana Gina Smith, pronađena je kako pluta u kanalu iza hotela Roseway Inn gdje su ona i njezina obitelj boravili oko 17. studenog.

“Naša srca su sa obitelj i prijateljima osnivačice organizacije ‘Unlocking Autism’”, rekli su ožalošćeni, javlja Healthnutnews.

Policija je priopćila gotovo odmah da ne sumnja na prljavu igru tj. ubojstvo, što su mnogi stručnjaci rekli da je apsurd.

Razgovarali smo s nekoliko ljudi u Beckinom kampu, od kojih je jedan rekao da ako je ubijena, da ne vjeruje da to ima ikakve veze sa zagovaranjem povezanosti autizma i cijepljenja.

Znamo da je organizacija “Unlocking Autism” bila povezana sa drugom organizacijom “Age od Autism” čiji je glavni urednik, Dan Olmsted, također pronađen mrtav ranije ove godine od navodnog samoubojstva.

Kao što možete zamisliti, obitelj traži odgovore i ne osuđuje nikoga. Mi ćemo ažurirati što više informacija što je prije moguće.

U međuvremenu pogledajte video emitiranja vijesti. Obitelj kaže da žele odgovore SADA. Mi mislimo na sve njih:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , ,