Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Industrija cjepiva u stanju PANIKE dok cijepljena djeca nastavljaju umirati od gripe diljem Amerike

Industrija cjepiva u stanju PANIKE dok cijepljena djeca nastavljaju umirati od gripe diljem Amerike

gripa-djecaDjeca umiru od gripe diljem Amerike, izviještavaju mediji. Međutim, što mediji ne izvještavaju je koliko je djece koja su umrla – primilo cjepivo

Da ne bude zabune: Ako bi samo necijepljena djeca umirala od gripe, to bi bilo u svim naslovima u medijma posvuda, a naslovi bi glasili: „Necijepljena djeca umiru diljem Amerike” ili čak „Cjepivo protiv gripe spasilo djecu od gripe diljem Amerike.

Naravno da ne vidite ove naslove iz jednostavnog razloga zato što su cijepljena djeca među onima koji su umrli od strane ovogodišnje gripe.

„Dominantan soj gripe ove godine je H3N2. Ovaj soj ima povijest velike hospitalizacije ljudi i više smrtnih slučajeva„ – navodi The Organic Prepper.

„Osim što H3N2 uzrokuje ozbiljne infekcije u cjelini, ovogodišnji soj H3N2 virusa gripe je posebno opasan.”

Ovogodišnja gripa navodno je ubila 116 ljudi, prema CDC-u. Broj djece koju je uvila ovogodišnja gripe je 37, kažu statistike CDC-a. Cjepivo protiv gripe koje neumorno reklamiraju mediji kao neku vrstu magičnog „prsluka” protiv infekcije gripe, približava se nula učinkovitosti.

“Ne samo da ovaj soj gripe proizvodi intenzivniju i smrtonosnu gripu, cjepivo protiv gripe je manje učinkovito protiv njega.

Članci Centra za infektivna istraživanja i politiku bolesti (CIDRAP) govore o istraživanjima koja su ovjavljena u časopisu The Lancet, koja su trajala 11 godina, i koja su pokazala da je soj gripe H3N2 više otporan na cjepivo protiv gripe … a cjepivo protiv gripe se pokazalo da je samo 33% učinkovito

Da stvar bude gora, ovogodišnje cjepivo protiv gripe nije ni blizu učinkovitosti od 33%. Ovogodišnje cjepivo ima učinkovitost od oko 10%.”

Čekaj, što?

Želite reći da CDC već zna da je ovogodišnje cjepivo samo 10% učinkovito u zaštiti djece od sojeva koji kruže u javnosti? Prema CBS Newsu:

Ovogodišnje cjepivo protiv gripe može biti samo 10% učinkovito, upozoravaju stručnjaci … To je ista formulacija koja se koristila za vrijeme australske najnovije sezone gripe – što se obično postavlja uzorak onoga sa čime se SAD sada suočava – i tamo je bilo cjepivo samo 10 posto učinkovito.

Više pročitajte OVDJE.

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,