Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Duterte ponudio turistima 42 djevice ismijavajući ISIS-ove teroriste i njihovu propagandu regrutiranja (VIDEO)

Duterte ponudio turistima 42 djevice ismijavajući ISIS-ove teroriste i njihovu propagandu regrutiranja (VIDEO)

duterte-djeviceNavodna metoda regrutiranja islamističkih militanata Islamske države je u obećanju da će u zagrobnom životu imati desetke djevica

Takav način regrutiranja je postao postala predmetom izrugivanja filipinskog predsjednika Rodrigo Dutertea u pomalo bizarnom ambijentu – poslovnoj konferenciji u Indiji

Duterte je govorio na Filipinsko-Indijskom poslovnom forumu u New Delhiju u petak, što je bila prilika da se potakne bolje poslovanje na otocima u zapadnom Pacifiku.

Govoreći izaslanicima o svojoj muslimanskoj pozadini, Duterte je rekao da su ciljevi Islamske države bez ikakvog razuma, prije nego se narugao o ideji da će borci mučenici u zagrobnom životu dobiti velik broj djevica.

„To je ideologija koja je totalno bankrotirala, potpuno prazna, a jedini ciljevi su ubiti i uništiti bez ikakvog razloga”, rekao je on.

„Njima su obećali da ako umru kao mučenici, idu u raj i tamo ih čekaju 42 djevice. Pa ja bih mogao napraviti isto za one koji bi željeli doći u moju zemlju.”

Duterte, koji se trenutno nalazi u Indiji na 2018. Indija-ASEAN Komemorativnom summitu, dodao je: „Volio bih da su te djevice ovdje, a ne na nebu. Bog to možda neće dopustiti.”

Duterte je zapravo govorio o poboljšanju uvjeta za poslovanje na Filipinima, uključujući i njegov cilj da iskorijeni korumpiranost vlade i terorističke prijetnje na otoku Mindanao, gdje su vladine snage sudjelovale u dugoročnim urbanim okršajima sa ISIS-ovim teroristima u provinciji Marawi.

Prošli tjedan su se filipinske vojne oružane snage po prvi put susrele sa militantima u gradu Lanao del Sur, po prvi put od oslobođenja provincije Marawi u listopadu. (RT.com)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,