Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » BRITANSKI EXPRESS: U javnost procurio video dokaz koji pokazuje kako je NASA lažirala gravitaciju na ISS-u i da sve snima u studiju na Zemlji

BRITANSKI EXPRESS: U javnost procurio video dokaz koji pokazuje kako je NASA lažirala gravitaciju na ISS-u i da sve snima u studiju na Zemlji

nasa-iss-ziceTeoretičari zavjera tvrde da su dokazali da se sve iz Medunarodne svemirske postaje (ISS) snima u studiju, nakon uočavanja onoga što oni tvrde da su žice na ledima astronauta

Istraživac NASA-e je objavio video dokaz koji objašnjava kako se sve na Medunarodnoj svemirskoj postaji (ISS) zapravo snima u studiju na zemlji, a ne u svemiru.

Video opravdava teorije zavjere koji tvrde da NASA rutinski vara javnost u tome da misle da astronauti lebde u prostoru, zbog nedostatka gravitacije.

Istraživac kaže da je NASA stvorila mit o nultoj gravitaciji vješanjem astronauta na žice unutar zemaljskog stacionarnog zrakoplova.

Video takoder tvrdi da „hodanje astronauta u svemiru” zapravo snimaju u velikom bazenu. Prema komentatoru u videu:

„ISS je prijevara, i sva putovanja u svemiru su prijevara.”

„Unutar ISS-a se snimaju video materijali uz pomoć par bestežinskih trikova koji oni koriste za varanje. Prvi je da oni imaju ISS-ov studio potpuno izgraden unutar zrakoplova na Zemlji.”

„Zrakoplov za vrijeme snimanja simulira nultu gravitaciju uz pomoć parabolične putanje, te na taj način simulira beztežinsko stanje”.

„Drugi glavni način na koji simuliraju bestežinsko stanje je ispred plavog zaslona i oni koriste taj trik tijekom produženog razdoblje “nulte gravitacije”, kod video matarijala dužih od 45 sekundi, ali se tada oni ne mogu toliko pomicati uokolo, oni ne mogu raditi akrobatske okrete u proširenom načinu rada, navodi Express.co.uk.

„No u drugom načinu rada se mogu u potpunosti kretati, i to se simulira unutar zrakoplova sa paraboličnom putanjom. Zatim postoji suspendirani ili prošireni nacin snimanja, koji se snima uz pomoć žica na koje su zakačeni “astronauti” i ispred plavog ekrana.”

„Oni se ne mogu toliko kretati uokolo, ali oni mogu snimiti scenu koja traje duže vrijeme, duže od 45 sekundi do koliko se vremenski može samo snimati u zrakoplovu.”

Istraživac tvrdi da je umirovljeni astronaut Chris Hadfield (58) koji je bio prvi kanađanin koji je hodao u svemiru i bio ranije zapovjednik ISS-a, nehotice otkrio isječke koji prikazuju kako on visi na žicama ispred kamere.

On je rekao: „U ovoj sceni se Chris Hadfield sagne kako bi uzeo nešto odozdola i možete vidjeti na ledima njegove košulje par kukica sa obje strane gdje su zakačene žice.

„Naravno da oni računalno grafički (SIC) uklanjaju nosive žice, tako da ih zapravo ne možemo vidjeti.”

Dok već sada svi pametniji ljudi prihvaćaju i znaju da je slijetanje na Mjesec prijevara, neki tzv. tražitelji istine tvrde da svemirska putovanja nisu moguća za NASA-u i da se NASA zapravo šali sa svijetom kada svakodnevno šalje novosti o aktivnostima astronauta na svemirskoj postaji.

Jučer je Express.co.uk otkrio kako je Scott C Waring, koji se prethodno oslanjao na NASA-ine streamove uživo sa ISS-u, u nedavnom postu na svojoj web stranici koketirao sa teorijama zavjere vezanima za ISS.

On je napisao: „Ovaj video je snimljen davne 2016. godine, ali bacite pogled na vrata i vidjet ćete da se vrata za otvor na svemirskoj stanici sastoje od slabe plastike koja se giba.”

„Vrata nisu hermetička, niti je to pravi otvor.”

„Snimatelj videa navodi da svemirska postaja zapravo nije stvarno u svemiru, već da je to dio simulacije na Zemlji.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
„Ja sam još uvijek gledam to, i jednostavno ne mogu zamisliti kako dovraga ovaj poklopac može zaštititi svemirsku postaju od vakuma u svemiru. To je doista zbunjujuće.”

S druge strane, istina je tu, naravno, i postoji puno dokaza da je ISS u svemiru. Njegov live stream je snimio nevjerojatne slike Zemlje, uključujući i trenutne oluje i polarnu svjetlost.

Takoder se ISS vidi sa Zemlje jer kruži oko nas u odredenom vremenu.

NASA je snimila nekoliko raketa koje je poslala prema ISS-u da obnovi zalihe hrane i potrepština.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,