Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » GLOBALISTI NOVOG SVJETSKOG PORETKA U DAVOSU RASPRAVLJAJU O GLOBALNOM ZATOPLJENJU – POD REKORDNOM RAZINOM SNIJEGA!

GLOBALISTI NOVOG SVJETSKOG PORETKA U DAVOSU RASPRAVLJAJU O GLOBALNOM ZATOPLJENJU – POD REKORDNOM RAZINOM SNIJEGA!

davos-klima„Što nam je činiti?”, rekao je gradonačelnik Davosa Tarzisius Caviezel na konferenciji za novinare u ponedjeljak. “To je nemoguće. Mi ne možemo učiniti ništa”

Šefovi država, poslovni lideri i druga elita su se sastali da bi raspravljali o globalnom zatopljenju, Trumpu… itd.

U ironičnom prekokretu, globalistička elita se okupila kako bi razgovarali o globalnom zatopljenju, u gradu Davosu u Švicarkoj koji je zatrpan pod rekordnim nanosima snijega.

Teške snježne oluje su zatvorile gradske prometnice i heliodrome dok se summit Svjetskog gospodarskog foruma počeo održavati u ponedjeljak.

Mnogi od stotina govornika summita, uključujući i čelnika država i poslovni lidera, su kasnili na svoje konferencije za tisak i govore, dok se razina snijega od skoro 2 metra i dalje povećava u švicarskom skijališnom gradu u posljednjih nekoliko dana, izvijestio je New York Times.

„Što nam je činiti?”, rekao je gradonačelnik Davosa Tarzisius Caviezel na konferenciji za novinare u ponedjeljak. “To je nemoguće. Mi ne možemo učiniti ništa.”

Predsjednik Trump je već debelo iksritizirao globaliste u svezi njihove priče o globalnom zatopljenju i Pariškom klimatskom sporazumu nakon „ciklonske bombe”, koja je prošlog mjeseca donijela rekordno niske temperature na većini terotorija SAD-a.

Hladna ciklona je čak donijela snijeg u Sahari u Sjevernoj Africi ranije ovog mjeseca.

Očekuje se da će Trump održati govor ispred globalističkog tijela u petak u Davosu.
 

 
„On je sigurno spreman se uključiti se u trgovini, i sudjelovati u globalnoj ekonomiji. Međutim, on je vrlo jasno naznačio tri američke koristi: Američke rednike, američke interese i američke saveznike”

Tema ovogodišnjeg globalističkog summita je „Stvaranje zajedničke budućnosti u raspuklom svijetu” – drugim riječima, kako održati globalno upravljanje u doba Trumpa i rastućeg nacionalizma.

Većina čelnika već pokušava spasiti globalističku poruku uoči Trumpovog posjeta Davosu.

Na primjer, indijski premijer Narendra Modi je priznao u govoru u utorak da „globalizacija gubi svoj sjaj.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,