Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Tinejdžer koji je patio od posljedica nuspojava cjepiva protiv HPV-a – PREMINUO!

Tinejdžer koji je patio od posljedica nuspojava cjepiva protiv HPV-a – PREMINUO!

berret-cjepivTrinaestogodišnji Colton Berrett je bio zdrav, snažan i vrlo aktivan dječak prije nego je primio cjepivo Gardasil protiv HPV-a

Colton je primio posljednja tri cjepiva na dan 1. veljače 2014. godine, ali u roku od nekoliko tjedana bio onesposobljen i paraliziran od vrata prema dolje.

Primljen je u bolnicu 17. veljače, gdje je proveo 88 dana na intenzivnoj njezi.

Colton je rekao da je „ljut na to što su ga cijepili. Nije ih briga što ljudi mogu biti ozlijeđeni. To je za njih vic.”

Nažalost Colton više nije s nama jer je umro preko vikenda … ali je ostavio snažnu poruku za druge. „Moraš provesti istraživanje. Ne možete više samo vjerovati liječnicima.„

Colton je bio ljubitelj motokrosa i padobranstva. Nakon što je primio svoju treću dozu cjepiva protiv HPV-a, on je počeo dobivati bolove u vratu, prenosi Vaxxter.

Otišao je na svoju posljednju vožnju motociklom. Počeo je osjećati mučninu sljedeći dan i bol u njegovom vratu je bila sve veća. Te noći, on je pitao svoju majku da mu pomogne piti vodu.

„Mama, možeš li mi dati u lijevu ruku. Ne mogu koristiti moju desnu ruku tako dobro; ona je slaba.”

On je na kraju bio paraliziran. Magnetska rezonanca koju su napravili na njemu u dječjoj bolnici u Salt Lake Cityju je pokazala upalu leđne moždine i vrata.

Liječnik je izvijestio o svojim nalazima agenciju Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), nacionalni program sigurnosti cijepljenja.

Pogledajte cijelu priču Colton Berretta:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,