Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Poduzmite ove korake kako bi zaštitili sebe i svoju obitelj od gripe ove i svake godine – NA PRIRODAN NAČIN

Poduzmite ove korake kako bi zaštitili sebe i svoju obitelj od gripe ove i svake godine – NA PRIRODAN NAČIN

gripa-bolestDugo vremena već građani znaju da nema apsolutno nikakve koristi od većine cjepiva, a pogotovo od cjepiva protiv gripe

„Cjepivo protiv gripe je prijevara”, napisao je u siječnju 2015. autor portala NaturalNews. „Ali to je prijevara, tako duboko ukorijenjena u sumanutim kulturama koje se zalažu za cijepljenje i koje su pod kontrolom medicinske industrije kojom zapravo upravlja farmaceutska industrija da čak i dobronamjerni liječnici i farmaceuti (koji su inače vrlo inteligentni) ne uspijevaju shvatiti da cjepivo protiv gripe ne funkcionira.

„U stvari,” nastavio je, „prioivođači cjepiva protiv gripe su otvoreno priznali da ne postoje znanstveni dokazi koji pokazuju da cjepivo protiv gripe funkcionira.”

On dalje navodi da je vjerojatno da će mnogi ljudi koji su dobili godišnje cjepivo protiv gripe ipak dobiti gripu .

Čak su i dokumentirali da takozvana cjepiva „bez konzervansa” protiv gripe i dalje sadrže smrtonosne otrove.

Dobra vijest je ima nekoliko potpuno prirodnih načina kako se obraniti protiv gripe, koja se prema mainstream medijima vrlo brzo proširila ove godine.

Prirodni načini na koje se možete obraniti od gripe:

Perite ruke. To je vjerojatno preventiva broj 1. i najbolji način da se spriječi širenje gripe i drugih povezanih respiratornih infekcija. Kako ubili virus gripe, morate ribati ruke temeljito u toploj vodi sa sapunom oko 20 sekundi. Ne dirajte usta, nos ili ruke bez pranja.

Zdravlje probave: Liječenje probave je ključ za sprečavanje svih bolesti, jer se 80 posto vašeg imunološkog sustava nalazi u crijevima. Konzumirajući dokazan, snažan, organski, multi-sojni probiotik možete održati dobro zdravlje crijevne flore, te će vam pomoći da zadržite vašu razinu dobrih crijevnih bakterija na visokoj razini u borbi protiv zaraznih virusa.

Smanjite alkohol i šećer: Smanjenje unosa alkohola pomaže, jer čak i umjerena konzumacija može u jednoj mjeri onemogućiti središnji živčani sustav, a time i njezin imunološki odgovor. Izbacivanje šećera (koji bi trebali izbaciti svejedno u svakom slučaju) će potaknuti vaš imunološki sustav i olakšati vaše tijelo u borbi protiv gripe. Također, previše šećera i alkohola vas može učiniti osjetljivim na infekcije koje uzrokuju kandida i SIBO, koji potiskuju imunološki sustav i mogu uzrokovati curenje crijeva.

Rješite se stresa: Snižavanje razine stresa će pomoći u smanjenju šanse za dobivanje gripe ove godine (i svake godine). Vi možete uzeti u obzir stvari kao što su vježba, joga, meditacija, i druge tehnike za smanjenje stresa i opuštanje.

Spavajte! Odmorite se – ne, stvarno – na primjer, spavajte između sedam i devet sati svake noći. Dobro odmareno tijelo je potrebno za najbolji odgovor imunološkog sustava, a vaše tijelo se oslanja na spavanje kako bi se oporavilo od dnevnog izlaganja toksinima.

Razmislite o uzimanju pojačivača imuniteta: dodaci koji sadrže imunoglobuline i proteine će pomoći vašem imunološkom sustavu i dati dodatni poticaj za sezonu gripe i izvan nje. Optimizatori imunološkog sustava poput colostruma, na primjer, potaknuti će IgA antitijela koja su prva linija obrane vašeg tijela. To su proizvodi imunoloških stanica u vašim crijevima koji mogu čak i deaktivirati štetne patogene i toksine.

Vitamin C i kurkuma – mogu potaknuti vaš imunitet i pomoći da se bolje obranite od virusa gripe. To su antioksidansi, a oni su izuzetno važna pojačala imunološkog sustava, a pomažu i u detoksikaciji jetre. Kurkumin daje kurkumi svoj narančasti izgled, te je on također i moćan antioksidans koji može pomoći u cjelokupnom zdravlju, prema istraživanjima. Vitamin C je poznato, moćan antioksidans.

Razmislite o dodacima prehrani u obliku cinka i također optimizirajte unos vitamina D, jer je potonji moćan modulator imunološkog sustava. (NaturalNews)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , ,