Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BONO: UN mora intervenirati i ‘spasiti Ameriku od same sebe’

BONO: UN mora intervenirati i ‘spasiti Ameriku od same sebe’

bono-forum„Amerika je veliki brod čiji je kapetan pijan i upravljan izgubljenim dušama”, prema frontmenu glazbene grupe U2, koji tvrdi: „Ujedinjeni narodi moraju intervenirati i spasiti SAD od same sebe”

Opisujući predsjedništva Donald Trumpa kao „najmračnije doba Amerike još od Nixona”, rekavši za radio iHeartRadio da je „jedino rješenje” … „UN-ova intervencija”, koji će „vratiti zdrav razum pijanoj naciji koji bi trebala biti u mogućnosti pogledati se u ogledalo i shvatiti da bi bilo pametno predati kontrolu pouzdanim prijateljima na neko vrijeme.”

„Ja to govorim, jer volim Ameriku, ja volim Ameriku, divlje, žestoko i strasno. Ja sam kvalificiran da to govorim. Irska je moja majka. Amerika je moja duša, ljubav mog života„ – rekao je Bono.

Iskorištavajući medijsku pozornost na turneji 2017. koja je vezana za novi album Songs of Experience, Bono se “otvorio” za časopis Rolling Stone, ocrtavajući svoju viziju života u Americi poslije Trumpa.

Na pitanje Rolling Stonea, da li ima „nade nakon Trumpa”, Bono je rekao: „Mislim da taj trenutak jednostavno mora biti zaboravljen. To je zasigurno najblesavije doba još od Nixona. To zasigurno podriva samu ideju Amerike, to što se događa danas.”

„Prije nego što sam javno izašao protiv njega u predsjedničkoj kampanji prije izbora, nazvao sam puno republikanskih prijatelja kojima sam i sam rekao: ‘Ja ne mogu pri punoj svijesti biti miran, jer je to neprijateljsko preuzimanje njihove stranke, a možda čaki čitave zemlje.’

Napisao sam citat, i ja još uvijek stojim iza njega … “Amerika je najveća ideja koju je svijet ikada imao, a Trump je potencijalno najgora ideja koja se ikada dogodila.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,