Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAPA FRANJO: Sotona je ‘inteligentniji od nas’ – ne razgovarajte s njim!

PAPA FRANJO: Sotona je ‘inteligentniji od nas’ – ne razgovarajte s njim!

papa-pogledFranjo je upozorio da je Sotona zla sila koja je „inteligentnija” od smrtnika i da će vam se od nje „zavrtjeti u glavi”

On je pozvao kršćane da ne dopustite ulazak Vraga u njihove glave.

„On je zao, on nije kao magla. On nije difuzna stvar, on je osoba. Ne smije se pričati sa Sotonom, ako počnete govoriti Sotoni da ste izgubljeni, on je inteligentniji od nas„ – rekao je Franjo tijekom intervjua sa Katoličkom televizijom TV2000, koji je objavljen u online talijanskom listu La Stampa.

„On se uvijek pretvara da ima dobar odnos s nama. On je dobro odgojen u odnosima s nama svećenicima, s nama biskupima. On dolazi i sve završava loše ako ne primijetite ovo na vrijeme„ – rekao je on.

Papini komentari dolaze devet mjeseci nakon što je pozvao svećenike da koriste egzorcizam ako ispovijedi ukazuju na demonsku aktivnost, piše RT.

On je u to vrijeme upozorio da svećenici trebaju biti vrlo oprezni prilikom određivanja da li osoba pati od mentalnog poremećaja ili demonskih utjecaja, upućujući ih da rade sa psihološkim profesionalcima, kada donose svoje odluke.

Papa Franjo govori o Đavlu više od njegovih prethodnika, uspoređujući ga kao zlu fizičku prisutnost u svijetu.

On je koristio razne izraze koji se odnose na njega, uključujući i „Sotona”, „Zli”, „Zavodnik”, „Belzebub” i „Veliki Zmaj”.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,