Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POTRES U VATIKANU! Papa Franjo: ‘Raj, pakao i čistilište ne postoje!’

POTRES U VATIKANU! Papa Franjo: ‘Raj, pakao i čistilište ne postoje!’

papa-raj-pakaoTeolozi su poručili papi da je nastao kaos u Katoličkoj crkvi, i da je on razlog

Franjo je nastavio svoju misiju u kojoj ima namjeru okrenuti svoje sljedbenike od tradicionalnog kršćanskog učenja, govoreći katolicima da „ne postoji raj, čistilište ili pakao.„

Eugenio Scalfari, bliski suradnik pape Franje, napisao je u listu La Repubblica da „Franjo ukida mjesta gdje bi trebale duše ići nakon smrti: pakao, čistilište, raj.„

Franjo je također počelo uzimati slobodu da promijeni riječi Svetoga pisma kako on smatra prikladnim, dodajući sotonske sadržaje u biblijske stihove.

Na primjer, u jutarnjoj propovijedi u Santa Marti 4. rujna 2014., Franjo je potpuno obrnuo značenje stiha iz Biblije, pogrešno pripisujući svetom Pavlu ove „Sotonističke” riječi: „Ja se mogu pohvaliti samo mojim grijesima.”

Franjo je potom zaključio propovijed pozivajući vjernike da „pohvale” vlastite grijehe – krađu, ubojstva, preljub – prije izrugivanju Isusu, koji im naivno oprostio sve na križu.

No, ni u jednom od Pavlovih pismima se ne može naći takav izraz. Franjo je predavao lažno Pismo. Apostol umjesto toga govori o sebi: „Ako se potrebno pohvaliti, ja ću se pohvaliti svojim nevoljama” (2 Korinćanima 11:30), nakon što je izrekao popis svih nevolja svog života – u tamnicama, u bičevanjima, i brodolomima.

Franjo je također ranije ove godine na radiju pokušao prevariti svoje stado i usmjeriti ih dalje od Isusa Krista, govoreći slušateljima da se „Isus pretvorio u Sotonu”.

Optužujući Isusa da se „ponizio do točke totalnog samouništenja”, Franjo širi sotonsku nauka još od kada je rekao da je Isus Krist „napravio vraga i zmiju za nas”, navode L’Osservatore Romano, dnevne novine Vatikana.

Heretičke izjave se i dalje redaju nakon što je papa Franjo ove godine prekinuo stoljetnu kršćansku tradiciju, govoreći mnoštvu od 33.000 katolika u Rimu da „osobni, direktan i neposredan odnos sa Isusom Kristom” treba izbjegavati po svaku cijenu.

„Ako imate osobni odnos sa Isusom, to može biti vrlo opasno i vrlo štetno” rekao je Papa tijekom govora 25. lipnja, izazvajući bojazan da je on lažni prorok koji je prorečen u Svetom pismu. (LSN)

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,