Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Papa Franjo: ‘Isus je Sotona’

Papa Franjo: ‘Isus je Sotona’

papa-isusGovor pape Franje je uhvaćen na radiju, u kojem pokušava usmjeriti svoje stado što dalje od Isusa Krista, govoreći slušateljima da se „Isus pretvorio u Sotonu”

Optužujući Isusa da je „došao sam do točke u kojoj je sam sebe uništio”, papa Franjo je također širio sotonsku nauku kad je rekao da je Isus Krist „napravio od sebe vraga, zmiju, za sve nas”, navode L’Osservatore Romano, dnevne novine Vatikana.

Heretičke izjave pape Franje dolazi nakon što je prekinuo stoljetnu kršćansku tradiciju ranije ove godine, govoreći ispred mnoštva od oko 33.000 katolika u Rimu o tome da „osobni, direktan, neposredan odnos sa Isusom Kristom” treba izbjegavati pod svaku cijenu, piše Yournewswire.

„Imati osobni odnos sa Isusom je opasno i vrlo štetno”, rekao je Papa tijekom govora kojeg je održao 25. lipnja. što je izazvalo bojazan da je on lažni prorok o kojem se govori u Svetom pismu i proroštvu.

Ove Sotonske izjave su samo najnovije u nizu izjava pape isusovca, koje su razočarale mnoge vjernike u svijetu.
 

 
U srpnju je papa Franjo rekao talijanskom listu La Repubblica da Sjedinjene Američke Države imaju „iskrivljenu viziju svijeta”, i da Amerikancima mora vladati svjetska vlada, što je prije moguće „za njihovo dobro.”

Tjedan dana prije nego što je također pozvao na „jednu svjetsku vladu” i „politički autoritet”, tvrdio je da je potrebno stvaranje jedne svjetske vlade u borbi protiv glavnih pitanja kao što su „klimatske promjene”.

Govoreći sa ekvadorskim novinama El Universo, Papa je naglasio da se Ujedinjenim narodima mora dati potpuna moć i mora se predati puna kontrola nad državama „za dobrobit čovječanstva.”

Pokret globalizacije se ne može podcijeniti. To je proces prelaska svijeta na globalnu vladu, u kojem se nagrizaju prava pojedinca i oduzimaju građanske slobode. Svjetski vjerski vođe, na čelu sa sve više anti-kršćanskim papa Franjom, igraju vodeću ulogu u ovoj velikoj obmani.

David Rockefeller je jednom slavno rekao da će se „globalna kriza” morati dogoditi prije nego će ljudi u svijetu biti spremni prihvatiti Novi Svjetski Poredak. Naravno, kada je svjetska ekonomija pretrpjela dramatičan pad u 2008., svjetski čelnici su ponovno proglasili potrebu za Novim svjetskim poretkom i globalnom financijskom kontrolom.

Kao što pokazuje papa Franjo, klimatske promjene i zavjera globalnog zatopljenja su sada preferirana metoda širanje strana od strane Svjetske Elite, kao i pokušaj da pretvore čovječanstvo u stado ovaca i približe ih jedinstvenom totalitarnom zatvoru.

Papa Franjo je odlučio usmjeriti svoje stado što dalje od Isusa Krista. Papa koji je održaoi dozvolio islamsku molitvu u Vatikanu, i kasnije upozorio svoje sljedbenike da ne ulaze u osobni odnos s Isusom, je gladan vuk prerušen u bijelu ovcu.

Isusovački Papa je vodeći igrač u zavjeri kojom se želi uvesti Novi svjetski poredak, i koji je odlučan da odvuče svoje stado u zabludu dok služi globalnoj kabali. (YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,