Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKI VOJNI I OBAVJEŠTAJNI ANALITIČAR: Hillary Clinton bi se mogla suočiti sa smrtnom kaznom ako joj bude suđeno u svezi posla sa uranom (VIDEO)

AMERIČKI VOJNI I OBAVJEŠTAJNI ANALITIČAR: Hillary Clinton bi se mogla suočiti sa smrtnom kaznom ako joj bude suđeno u svezi posla sa uranom (VIDEO)

hillary-gorkaHillary Clinton bi mogla biti osuđena zbog izdaje i dobiti smrtnu kaznu zbog skandala “Uranium one”, prema Trumpovom bivšem zamjeniku

Govoreći na televiziji Fox News u četvrtak, Sebastian Gorka je tvrdio da su dokazi pokazali da je Hillary Clinton uzela mito od Rusije u zamjenu za odobravanje ugovora sa kontroverznim uranom, što bi moglo u konačnici rezultirati javnim pogubljenjem injekcijom, strujnim udarom, pliom, strijeljanjem ili vješanjem.

„Rusi su infiltrirali našu nacionalnu sigurnost na tržištu urana i uspjeli su, i znali su za sve zločine koje su počinili”, rekao je voditelj emisije Sean Hannity tijekom emitiranja.

„Da se to dogodilo u 1950. godine, sada bi već bila podignuta optužnica za izdaju. Sjećate li se Rosenbergsa? Hillary je ekvivalent za ono što su Rosenbergsi učinili, a ti ljudi su na kraju dobili stolicu (smrtna kazna). Razmislite o tome. Davanje nuklearnih sposobnosti našim neprijateljima, to je ono o čemu govorimo” – rekao je gospodin Gorka.

Bračni par Julius i Ethel Rosenberg bili osuđeni za špijunažu u 1951. za davanje nuklearnih tajni Sovjetskom Savezu i pogubljeni su na električnoj stolici dvije godine kasnije.

Gospodin Gorka (47) je bio zamjenik pomoćnika predsjednika od siječnja do kolovoza. Gospodin Gorka je iznenada podnio je ostavku na toj funkciji, ali je Trumpova administracija kategorizirala njegov odlazak na neki drugi način.

„Sebastian Gorka nije podnio ostavku, ali možemo potvrditi da on više nije u Bijeloj kući”, rekao je dužnosnik administracije u vrijeme njegova odlaska.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,