Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAKISTANSKI IMIGRANT TRAŽEN ZBOG 70 UBOJSTAVA UHIĆEN NA MAĐARSKOJ EU GRANICI

PAKISTANSKI IMIGRANT TRAŽEN ZBOG 70 UBOJSTAVA UHIĆEN NA MAĐARSKOJ EU GRANICI

madjarska-imigrantiDa Mađarska nije podigla ogradu, ovaj serijski ubojica bi završio možda u vašem susjedstvu

Pakistanski masovni ubojica zarobljen od strane mađarske policije. Zato jer je Mađarska podigla ogradu prema svojim susjednim zemljama

Mađarska je smanjila ilegalnu imigraciju za više od 99 posto nakon što je podigla moćnu graničnu ogradu kao odgovor na europsku imigracijsku krizu.

Glavni savjetnik za sigurnost premijera Viktora Orbana, György Bakondi, najavio je da su ograde uzrokovale da se ilegalna imigracija smanji sa 391.000 ilegalnih imigranata u 2015. godini, 18.236 u 2016. godini, na samo 1.184 u 2017. godini.

Mađarska policija je uhitila pakistanskog migranta koji je tražen zbog ubojstva oko 70 ljudi u svojoj domovini, priopćila je u srijedu mađarska i austrijska policija.

U priopćenju, policija je u utorak u mađarskoj županiji Bacs-Kiskun uhvatila grupu ilegalnih migranata u blizini južne granice sa Srbijom i identificirala 35-godišnjeg muškarca među njima.

Policija ga je identificirala samo sa inicijalima AZ i rekla da je bio na meti međunarodne tjeralice koju je izdao Pakistan. Rekli su da je zadržan u Mađarskoj, ali nisu dali dodatne detalje.

Austrijska policija je objavila priopćenje o uhićenju nakon dojave iz Austrije mađarskim vlastima.

Rekli su da je čovjek planirao otići u Austriju, i pomoći krijumčarima ljudi. Oni su ga odbili identificirati na temelju pravila o zaštiti podataka u Austriji. (Reuters)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,