Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » BELGIJSKA VLADA BRANI WEB STRANICU KOJA UČI 7-GODIŠNJAKE TEHNIKAMA ORALNOG SEKSA

BELGIJSKA VLADA BRANI WEB STRANICU KOJA UČI 7-GODIŠNJAKE TEHNIKAMA ORALNOG SEKSA

skola-seks-djecaVladin dužnosnik optužuje zabrinute roditelje zbog izlaganja „novoj vrsti nevinosti” koji prosvjeduju protiv nove web stranice

Web stranice za seksualni odgoj u Belgiji je uzbudila duhove javnosti jer uči 7-godišnjake tehnikama oralnog seksa.

Na web stranici „Sve o seksu”, ističu se među ostalima grafičke ilustracija seksualnog čina i seksualnih pomagala, kao i pojedinosti oko kontracepcije i spolno prenosivih bolesti.

Iako je web stranica dizajnirana za 15-godišnjake, sadržaj je sada predložen za školsku djecu u dobi od sedam godina.

Učenici su saznali za URL adresu web stranice nakon što su je vidjeli na vodiču za učenike kojeg vlada podržava pod imenom „Vodič za mlade” koji se dijeli osnovnim školama u flamanskoj regiji.

Frederic Leire, roditelj koji je govorio za Daily Mail, izjavio je da su njegova djeca od sedam godina i devet godina dobila vodič dok su bila u školi.

„Mislim da je dobro da postoji takva web stranica, ali ne mislim da bi djeca trebala postavljati pitanja poput koliko seksualnih pozicija postoji i da li im trebaju droge za seksualne užitke”, rekao je Leire.

Flamanski ministar za kulturu i mlade Sven Gatz s druge strane brani web stranicu, optužujući roditelje koji brinu da pokazuju​„novu vrstu nevinosti i netolerancije.”

„Ja sam zagovornik da se otvoreno govori o seksualnosti, bez tabua”, rekao je Gatz. „I to je upravo ono što ova web stranica radi sa eksplicitnim crtežima.”

Skandal je samo posljednji u nizu sličnih slučajeva u kojima su mladi i mlađa djeca podvrgnuta seksualnom sadržaju od strane obrazovnih institucija.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,