Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Putin predstavio nove ruske Super Vojnike – ‘Smrtonosniji od nuklearne bombe’ (VIDEO)

Putin predstavio nove ruske Super Vojnike – ‘Smrtonosniji od nuklearne bombe’ (VIDEO)

putin-supervojniciRuski predsjednik Vladimir Putin je predstavio vojsku genetski modificiranih „super vojnika” koji su kako kaže, više smrtonosniji od nuklearnih bombi

Putin je upozorio mnoštvo studenata da su znanstvenici u Rusiji na rubu razbijanja genetskog koda i da su na rubu stvaranja nešto „goreg od atomske bombe”.

U šokantnom govoru, ruski lider je rekao da bi svijet uskoro mogao ugledati super ljudske vojnike kao iz zananstveno-fantastičnih filmova koji ne mogu osjetiti bol ili strah.

Predsjednik Putin je rekao da se znanost kreće tako brzim tempom da je svijetu ponestalo vremena da razvije propis regulacija i zakona koji će se doticati tog napretka.

Ovaj govor je došao u trenutku eskalacije na Korejskom poluotoku i montiranog straha oko nagovještaja izbijanja nuklearnog rata između Sjeverne Koreje i SAD-a.

Ruski lider je pokazao da je mogućnost „stvaranja čovjeka sa predodređenim karakteristikama” već iza ugla.

Govoreći na festivalu mladih u Sočiju, gospodin Putin je rekao: „Čovjek ima mogućnost doprijeti u genetski kod koji je stvoren od strane prirode, ili kako će religiozni ljudi reći, od strane Boga.

„Sve vrste praktičnih posljedica mogu uslijediti. Možemo zamisliti da čovjek može stvoriti čovjeka, ne samo teoretski već i praktično.”

„On može biti genij matematičar, sjajan glazbenik ili vojnik, čovjek koji se može boriti bez straha, suosjećanja, žaljenja ili boli.”

„Kao što možete razumijeti, čovječanstvo može ući, a najvjerojatnije će u bliskoj budućnosti, u vrlo teško i vrlo odgovorno razdoblje svog postojanja.”

„Ono što sam upravo opisao može biti gore i od atomske bombe”.

Ruski lider je upozorio da je takav razvoj neizbježan, ali je pozvao svjetske vođe da zajedno razviju etičke smjernice oko takvih „kreacija”.

On je rekao: „Kada nešto učinimo, što god to bilo, želimo to opet ponoviti – nikada ne smijemo zaboraviti na etičke temelje našeg rada.”

Festival na kojem je Putin govorio na organiziran je od strane Svjetske federacije demokratske mladeži (WFDY), zajedno sa Međunarodnom unijom studenata.

Pogledajte njegov govor:
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , ,