Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RUSIJA UPLATILA 145 MILJUNA DOLARA HILLARY CLINTON, ISTOJ ONOJ KOJA DANAS ZOVE NA 3. SVJETSKI RAT PROTIV PUTINA

RUSIJA UPLATILA 145 MILJUNA DOLARA HILLARY CLINTON, ISTOJ ONOJ KOJA DANAS ZOVE NA 3. SVJETSKI RAT PROTIV PUTINA

putin-hillaryPredsjednik Trump je spreman sudski goniti Hillary Clinton u svezi javnog skandala oko urana

Najteža optužba je da je Hillary Clinton kao državna tajnica potpisala sporazum prema kojem je ruska nuklearna agencija stekla 51% udjela u kanadskoj kompaniji koja kontrolira petinu poznatih zaliha urana u Sjedinjenim Državama, piše The Washington Times.

Devet investitora tvrtke “Uranium One” su uplatili 145 milijuna dolara na račun Zaklade Clinton, dok The Washington Times napominje kako gotovo cijeli iznos dolazi od čovjeka koji je svoj udio u kompaniji prodao prije nego je bivša državna tajnica dogovorila posao s Rusijom.

Predsjednik Donald Trump izjavio je kako je spreman provesti kazneno gonjenje protiv Hillary Clinton jer je prihvatila milijune dolara ruskog mita u zamjenu za odobravanje projekta pod nazivom “Uran One”.

Trump se na Twitteru u četvrtak, obrušio na mainstream medije koji namjerno skrivaju i ignoriraju otkriće o kriminalnim poslovima Zaklade Clintona.

„Posao sa uranom u Rusiji, uz pomoć obitelji Clinton i znanja administracije Baracka Obame, najveća je priča u zadnje vrijeme koju lažni mediji ne žele slijediti!” objavio je Trump na Twitteru.
 


 
Ubrzo nakon toga, vlasnik i kreator popularnog stripa Dilbert, Scott Adams, je istaknuo kako je objava predsjednika Trumpa na Twitteru već dala rezultate.

Business Insider je istražio priču slijedeći objavu Donald Trumpa. Među brojnim razlozima, to je razlog zašto je neophodno da predsjednik Trump i dalje koristi Twitter.

Zapovjednik “mosta” je u pravu – mainstream mediji će izvijestiti o bilo čemu drugome osim o ovome skandalu.

Dok milijuni Amerikanaca pozivaju na istragu širih razmjera u Kongresu, izvješćima u medijima u svezi Hillary Clinton i njezinog unosnog posla pod nazivom “Uran One” – NEMA NI TRAGA!

CNN i CBS News prenose ono što oni misle da su najvažnija pitanja trenutno – „Mike Pence sklanja pogled sa predsjednika Trumpa” i vijesti poput “Plan vježbanja vrhovne sutkinje Ruth Bader”.

Mainstream mediji su MRTVI! Ipak, to ste već i znali.

Obamina administracija je odobrila vrlo kontroverzni sporazum u 2010. godini koji je dao Rusiji 20% američog urana, a FBI ima dokaze da su ruski nuklearni dužnosnici uključeni u mito, iznude i pranje novca kako bi pogodovali Vladimiru Putinu, stoji u izvješću portala The Hill.

Tko je bio usred svega toga? Hillary Clinton.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,