Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » POZIV NA ATENTAT DONALD TRUMPA PRIKUPIO PREKO 170.000 LAJKOVA NA TWITTERU

POZIV NA ATENTAT DONALD TRUMPA PRIKUPIO PREKO 170.000 LAJKOVA NA TWITTERU

trump-twittTwitter objava koja je rekla da bi John Hinckley Jr. trebao „opet biti potreban”, skupila je ogromnu količinu lajkova i veliku pohvalu

John Hinckley Jr, čovjek koji je u ožujku 1981. pokušao ubiti američkog predsjednika Ronalda Reagana, je prošle godine, nakon 35 godina pušten na slobodu iz psihijatrijske bolnice.

Objava na Twitterru u kojem se pojedinac „našalio” da bi John Hinckley Jr. trebao biti spreman za povratak u psihijatrijsku bolnicu jer „ga opet trebamo” za atentat Donald Trumpa skupila je više od 70.000 dijeljenja i 170.000 lajkova na Twitteru.

Hinckley Jr. je pušten u rujnu prošle godine, 35 godina nakon što je pokušao ubiti predsjednika Ronalda Reagana u Washingtonu.

Reagan je preživio pokušaj atentata, unatoč što je pogođen u prsa metkom koji se odbio od predsjedničke limuzine.

Kao odgovor na članak korisnika “Slate” o izlasku Hinckley Jr. iz psihijatrijske bolnice, Twitter korisnik je primijetio: „Nadam se da je spreman za povratak, jer bi ga opet mogli trebati.”

Budući da je objavljen prekjučer, Twitter objava je skupila više od 70.000 dijeljenja i preko 170.000 lajkova.

Twitter korisnik koji je objavio tweet – @Simpboyz – stavio je link na Paypal račun osobe imena Cameron Makell koji živi u Baltimoreu.

Korisnici koji su stavili poveznicu na članak o puštanju Hinckley Jr. također su se našalili sa atentatom Trumpa.

trump-twitt1„Možda on može posjetiti našeg novog predsjednika”, komentirao je jedan korisnik.

Dok „šale” i ozbiljne prijetnje atentatom na Donald Trumpa bijesne na Twitteru, činjenica da je ova objava primila preko 70.000 dijeljenja i 170.000 lajkova u manje od 24 sata bez uklanjanja naglašava koliko je krajnja lijevica postala radikalna na društvenim medijima, a i društveni mediji postali pristrani.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,