Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » TKO IM JE DAO DOZVOLU? Amerika je pokušala detonirati nuklearno oružje na Mjesecu (VIDEO)

TKO IM JE DAO DOZVOLU? Amerika je pokušala detonirati nuklearno oružje na Mjesecu (VIDEO)

pukovnik-rossUmirovljeni pukovnik USAF-a, pukovnik Ross Dedrickson tvrdi da američka vlada pokušala detonirati nuklearno oružje na Mjesecu, ali su ih izvanzemaljci spriječili u tome

U 50-im godinama, dio Dedricksonovih odgovornosti je uključivao održavanje inventara nuklearne zalihe oružja za AEC i pripadajuće sigurnosne timove koji su provjeravali sigurnost oružja.

Što se tiče izvještavanja mainstream medija, općepoznato je da je otkriveno izvješće centra “Air Force Nuclear Weapons Center” iz lipnja 1959. koje pokazuje koliko ozbiljno su oni smatrali plan pod nazivom “Projekt A119″.

Općenito, oni su htjeli istražiti sposobnost nuklearnog oružja u svemiru, i steći bolji uvid u svemirsko okruženje i detonacija nuklearnog uređaja unutar njega.

Što se tiče informacije u nastavku, one idu dalje u “Crni proračun”.
 

 
Zanimljivo je kako u mnogobrojnim u televizijskim emisijama o čudnim stvarima, se nije pojavio visoki američki pukovnik koji je bio na vrlo osjetljivoj poziciji na Odjelu za energetiku tijekom nekoliko godina, u vrijeme kada je sve ovo nuklearnog razvoja bio jako vruće.

Pukovnik je naglasio: „Također sam saznao o incidentima koji uključuju nuklearno oružje, a u nekim od tih incidenata je bio par nuklearnih bombi poslanih u svemir koje su uništili vanzemaljci.

Na samom kraju 70-ih i ranim 80-im, pokušali smo aktivirati nuklearno oružje na Mjesecu i pokrenuti eksploziju da bi proveli znanstvena mjerenja i druge stvari, što nije bilo prihvatljivo za vanzemaljce. Oni su uništili oružje prije nego što je stiglo do Mjeseca„.

Pogledajte intervju sa pukovnikom Dedricksonom:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,