Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » STRAVA NA SJEVERU: ┼áVEDSKU POGODIO VAL NAPADA EKSPLOZIVNIM NAPRAVAMA

STRAVA NA SJEVERU: ŠVEDSKU POGODIO VAL NAPADA EKSPLOZIVNIM NAPRAVAMA

bomba-svedska-policijaPet eksplozija ili pokušaja podmetanja bombi se dogodilo u posljednjih tjedan dana

┼ávedska je pogo─Ĺena valom bombardiranja tijekom proteklog tjedna, nagla┼íavaju─çi jo┼í jednom kako se nekad mirna zemlja brzo promijenila.

Prije neku no─ç, sna┼żna eksplozija je rastrgala ulaz policijske postaje u Helsingborgu.

Sre─çom nitko nije ozlije─Ĺen, ali je glavni policijski du┼żnosnik zemlje, Dan Eliasson, nazvao taj napad – ÔÇ×napadom na dru┼ítvo.ÔÇŁ

Centar grada Norrk├Âpinga je tako─Ĺer bio stavljen pod opsadno stanje prije neki dan nakon ┼íto je neaktivirana bomba prona─Ĺena u automobilu.

U petak se ÔÇ×sna┼żna detonacijaÔÇŁ dogodio se u stambenoj zgradi u gradu Malmo, uzrokuju─çi eksploziju koja je odbacila komade betona 80 metara dalje u dnevnu sobu stana u drugoj zgradi.

U ponedjeljak u drugom dijelu Malmoa, bomba je eksplodirala u automobilu, i sre─çom opet nitko nije ozlije─Ĺen.

Sportska arena u gradu Luleau je tako─Ĺer evakuirana od strane policije pro┼ílog petka, nakon prijetnje bombom.

Neki od poku┼íaja bombardiranja su gotovo sigurno dio rata izme─Ĺu imigrantskih suparni─Źkih bandi koje su prepunile siroma┼ína podru─Źja velikih gradova u ┼ávedskoj.

Predsjednik Donald Trump je ranije ove godine iskomentirao posljedice imigrantskog vala u Švedskoj, samo da bi dokazao da ima pravo, nakon što su tada neredi tada pogodili grad Stockholm.


Budu─çi da je zemlja prihvatila stotine tisu─ça muslimanskih imigranata, niska razina urbanog terorizma je postala uobi─Źajena u ┼ávedskoj, koja ima niz zloglasnih islamskih geta u kojima se svakodnevno napada policija, radnici hitne pomo─çi, vatrogasci i novinari.

Osim velikog porasta epidemije silovanja u ┼ávedskoj, nasilni kriminal je tako─Ĺer u porastu.

Ranije ove godine, Petar Springare, policijski istra┼żitelj u mirovini i biv┼íi zamjenik ┼íefa odjela za te┼íka kaznena djela u policiji u gradu ├ľrebro, je dao komentar u medijima nakon ┼íto se izjasnio na Facebooku. U komentaru je detaljno objasnio kako je zemlja u ÔÇ×kaosuÔÇŁ zbog beskrajne epidemije te┼íkih kaznenih djela koja su po─Źinjena od strane muslimanskih imigranata.

Springare je otkrio da su zlo─Źini koje je on obra─Ĺivao, koji su uklju─Źivali silovanje, zlostavljanje, nasilje protiv policije, trgovine drogom i ubojstvo, bili gotovo isklju─Źivo po─Źinjeni od strane osobe koja se zvala ÔÇ×MuhamedÔÇŁ ili varijacije tog imena. Osumnji─Źeni su uvijek bili iz Iraka, Turske, Afganistana, Somalije, ili Sirije.

U travnju je otet kamion koji se namjerno zaletio u gu┼żvu u sredi┼ítu Stockholma, ubiv┼íi pet ljudi i ostavljaju─çi 14 te┼íko ozlije─Ĺenih. Krivac, Rakhmat Akilov, bio je 39-godi┼ínjak kojem je odbijen azil i koji je zbog toga ubio petero ljudi, te je izrazio simpatije prema ISIS-u. (IW)

VIDEO: Istina o Švedskoj
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,