Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » STRAVA NA SJEVERU: ŠVEDSKU POGODIO VAL NAPADA EKSPLOZIVNIM NAPRAVAMA

STRAVA NA SJEVERU: ŠVEDSKU POGODIO VAL NAPADA EKSPLOZIVNIM NAPRAVAMA

bomba-svedska-policijaPet eksplozija ili pokušaja podmetanja bombi se dogodilo u posljednjih tjedan dana

Švedska je pogođena valom bombardiranja tijekom proteklog tjedna, naglašavajući još jednom kako se nekad mirna zemlja brzo promijenila.

Prije neku noć, snažna eksplozija je rastrgala ulaz policijske postaje u Helsingborgu.

Srećom nitko nije ozlijeđen, ali je glavni policijski dužnosnik zemlje, Dan Eliasson, nazvao taj napad – „napadom na društvo.”

Centar grada Norrköpinga je također bio stavljen pod opsadno stanje prije neki dan nakon što je neaktivirana bomba pronađena u automobilu.

U petak se „snažna detonacija” dogodio se u stambenoj zgradi u gradu Malmo, uzrokujući eksploziju koja je odbacila komade betona 80 metara dalje u dnevnu sobu stana u drugoj zgradi.

U ponedjeljak u drugom dijelu Malmoa, bomba je eksplodirala u automobilu, i srećom opet nitko nije ozlijeđen.

Sportska arena u gradu Luleau je također evakuirana od strane policije prošlog petka, nakon prijetnje bombom.

Neki od pokušaja bombardiranja su gotovo sigurno dio rata između imigrantskih suparničkih bandi koje su prepunile siromašna područja velikih gradova u Švedskoj.

Predsjednik Donald Trump je ranije ove godine iskomentirao posljedice imigrantskog vala u Švedskoj, samo da bi dokazao da ima pravo, nakon što su tada neredi tada pogodili grad Stockholm.

Budući da je zemlja prihvatila stotine tisuća muslimanskih imigranata, niska razina urbanog terorizma je postala uobičajena u Švedskoj, koja ima niz zloglasnih islamskih geta u kojima se svakodnevno napada policija, radnici hitne pomoći, vatrogasci i novinari.

Osim velikog porasta epidemije silovanja u Švedskoj, nasilni kriminal je također u porastu.

Ranije ove godine, Petar Springare, policijski istražitelj u mirovini i bivši zamjenik šefa odjela za teška kaznena djela u policiji u gradu Örebro, je dao komentar u medijima nakon što se izjasnio na Facebooku. U komentaru je detaljno objasnio kako je zemlja u „kaosu” zbog beskrajne epidemije teških kaznenih djela koja su počinjena od strane muslimanskih imigranata.

Springare je otkrio da su zločini koje je on obrađivao, koji su uključivali silovanje, zlostavljanje, nasilje protiv policije, trgovine drogom i ubojstvo, bili gotovo isključivo počinjeni od strane osobe koja se zvala „Muhamed” ili varijacije tog imena. Osumnjičeni su uvijek bili iz Iraka, Turske, Afganistana, Somalije, ili Sirije.

U travnju je otet kamion koji se namjerno zaletio u gužvu u središtu Stockholma, ubivši pet ljudi i ostavljajući 14 teško ozlijeđenih. Krivac, Rakhmat Akilov, bio je 39-godišnjak kojem je odbijen azil i koji je zbog toga ubio petero ljudi, te je izrazio simpatije prema ISIS-u. (IW)

VIDEO: Istina o Švedskoj
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,