Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Robert De Niro, koji je prozvao Trumpa ‘Nižim bićem’, je bio klijent bordela u kojem su se angažirala djeca

Robert De Niro, koji je prozvao Trumpa ‘Nižim bićem’, je bio klijent bordela u kojem su se angažirala djeca

deniro-weinRobert De Niro, koji je prozvao Donald Trumpa „odvratnom osobom” i „nižim bićem”, je uhvaćen u korištenju usluga međunarodnog prstena prostitucije koji angažirao maloljetnu djecu i bio specijaliziran u pružanju usluge prostitucije bogatašima

Prema sudskim zapisima, novinar John Lichfield, koji radi za londonski “Independent” je otkrio da je agencija za prostituciju rutinski prisiljavala djevojke koje su čak imale oko 15 godina, na spolni odnos s holivudskom bogatom i moćnom elitom.

Naravno, mainstream mediji su učinili sve što su mogli da prikriju omiljenu hollywoodsku zvijezdu Robert De Nira. Njegovi stalni posjeti bordelu su dokazani sudskim dokumentima, a dobili su jako malo pažnje medija.

Nakon otkrivanja sudskih dokumenata, novinar John Lichfield je napisao: „Šest osoba se tereti se za vođenje međunarodnog prstena prostitucije, čije su djevojke zabavljale glumca Robert de Nira, bivši tenisača Wojtek Fibaka, dva starija (ali neimenovana) francuska političara i nekoliko Zaljevskih prinčeva. Agencija specijalizirana za prijevaru i hvatanje tinejdžerica je prodavala njihova tijela uz obećanje uspješne karijere kao modela ili glumice ….”

Ako to nije dovoljno loše, Robert De Niro je dobar prijatelj sa trenutno aktualnim američkim seksualnim predatorom Harvey Weinsteinom. De Niro nije ništa rekao u javnosti nakon što je ogroman broj žena istupio sa optužbama za silovanje i seksualno zlostavljanje protiv Weinsteina, inače “velike hollywoodske face”.

Robert De Niro posjeduje Tribeca Grill, ekskluzivni restoran na Manhattanu, opisan kao „luksuzni magnet za celebrityje”, gdje je Weinstein često večerao i pio sa svojim žrtvama, mameći ih u lažni osjećaj sigurnosti, prije nego je nestao kroz zadnja vrata, šapćući svojim žrtvama i obećajući slavu i bogatstva, prije nego što ih je silovao. piše YNW.

Bivši zaposlenica De Nirovog restorana Tribeca Grill se otvorila za novine “New York Post” o tome kako je bilo raditi u svijetu Robert De Nira. Konobarica je rekla da premda je De Niro bio srdačan prema Harvey Weinsteinu, non-stop mu donoseći hranu i piće, hollywoodski producent se prema njoj i prema njezinim kolegama ponašao kao prema ljudskom smeću.

„Harvey Weinstein je u svekom pogledu ljigava hollywoodska karikatura kojeg su razotkrila nedavna medijska izvješća. Kad sam radila kao konobarica, gledala sam više puta niz mladih žena – neke naizgled ne starije od 21 godine – kako ulaze u restoran, večeraju s njim i flertuju, iako je on bio u braku i imao petero djece.”

„Ove žene su većinom bile slične: očigledno europskog podrijetla, uvijek lijepe, stilski odjevene i potpuno se nisu uklapale za stolom uz nekoga poput njega.”

„Ritual za njegov sastanak bio je vrlo isplaniran. Šampanjac, kavijar, i nepisano pravilo da se Weinstein i njegova djevojka ne smiju uznemiravati. Par je uvijek sjedio sasvim blizu jedan drugome, šapćući i dodirivajući se sugestivno. Nakon objeda, Weinstein i djevojka su često nestajali na neko vrijeme, izlazeći iz restorana kroz sporedna vrata.”

To su ljudi sa kojima se lažni čvrsti momak Robert De Niro, koji je inače rekao da želi udariti Trumpa, druži. Ovo je njegov odvratan svijet, i to su njegovi korumpirani ljudi.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,