Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » LIJEČNICI ŠOKIRALI JAVNOST: ‘Mi sada dijelimo naš planet sa novom vrstom ljudi’

LIJEČNICI ŠOKIRALI JAVNOST: ‘Mi sada dijelimo naš planet sa novom vrstom ljudi’

vanzemaljci-dijeteLiječnica tvrdi da je pronašla dokaze nove vrste ljudskog bića koje žive među nama i koji imaju vrhunske kognitivne sposobnosti zbog svoje vanzemaljske DNK

Dr. Mary Rodwell, hipnoterapeutkinja i NLO stručnjakinja, kaže da je provela godine proučavajući „Zvijezdanu djecu” – rasu hibridnih bića koja su navodno vanzemaljskog podrijetla.

Prema njezinim riječima, postoji povećanje broja male djece koja tvrde da su vanzemaljci, i to je neovisno o kontaktu sa medijima. U stvari, ova nova ljudska rasa potječe od otmica i izvanzemaljskih eksperimenata, nešto što Rodwell može posredno posvjedočiti kroz regresijske terapije koje je vodila s mnogim pacijentima koji su bili oteti od strane izvanzemaljaca.

Iskustva koja su oni podijelili su bili dovoljno dobri dokazi da istraživači vjeruju da nova vrsta ljudi živi među nama.

Prema Rodwellovoj, „Oni su unaprijeđeni. Oni imaju sposobnost razmišljanja i zaključivanja daleko iznad prosjeka. Djeca su puno više svjesna svijesti o multi-dimenzionalnim iskustvima. Dok su njihovi roditelji u strahu zbog iskustva koja su iznesena od strane njihove djece jer ta djeca govore, naravno, o svojim iskustvima.”

Jedna stvar koja razlikuje ove ljude od ostatka čovječanstva je drugačija percepcija svijeta. Rodwellova smatra da određeni broj zdravstvenih poremećaja, uključujući Aspergerov sindrom i ADHD koje su dijagnosticirali kod ove djece su u stvari znak skrivenih sposobnosti koje izravno proizlaze iz genetske manipulacije od strane tehnološki napredne vanzemaljske rase.

Ako se to dokaže kao istina, takozvana „bezvrijedna DNA” (junk DNA) u našem genomu može pružiti niz kognitivnih funkcija koje znanost nikada nije proučavala. Za razliku od prošlih desetljeća, danas imamo mnogo više informacija o tim sindromima.

Međutim, imamo još puno toga za naučiti jer još nemamo dokaze o tome kako jedan gen utječe na druge gene. Općenito govoreći, moderna znanost još nije dosegla razinu na kojoj ona može u potpunosti razumjeti i objasniti suptilne mehanizme kroz koje se život stalno nadograđuje.

“Human Genome Project” kojeg je stvorio profesor Sam Chang, jedan je od prvih stručnjaka koji promiče ideju da je “bezvrijedna DNA” izvanzemaljskog podrijetla.

Prema njegovim riječima, „Ove vanzemaljske sekvence DNA imaju vlastite sustave i odupiru se određenim lijekovima.”

Iako evolucija u velikoj mjeri ovisi o adaptaciji, tim procesima je trebalo tisuće godina da postanu standard. Činjenica da postoji takva velika razlika između dviju uzastopnih generacija, jedino razumno objašnjenje je da mora postojati vanjski faktor odgovoran za ovakvu manipulaciju ljudskog genoma.

Ono što dr mi još uvijek pitamo je da li će čitavo čovječanstvo konačno aktivirati tu „višu inteligenciju” kada vanzemaljci stignu. Ili ćemo postati muzejski eksponati uz neandertalaca i izumrijeti sa našim većim mozgom i apetitom. I što je najvažnije, da li se mi krećemo prema našem kraju kao rezultat naših želja? (HF)

Video u nastavku daje odgovore na neka od ovih pitanja:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,