Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » MAĐARSKI PREMIJER: ‘DUŽNOST KRŠĆANA’ JE BORITI SE PROTIV ‘SOROSEVOG SOTONISTIČKOG PLANA USELJAVANJA MIGRANATA U EUROPU’

MAĐARSKI PREMIJER: ‘DUŽNOST KRŠĆANA’ JE BORITI SE PROTIV ‘SOROSEVOG SOTONISTIČKOG PLANA USELJAVANJA MIGRANATA U EUROPU’

soros-orban-imigMađarska mora prihvatiti 1 milijun imigranata godišnje, kaže Soros

Mađarski premijer je udario po milijarderu George Sorosu i njegovim pristašama zbog pokušaja da razrijedi duh Europe „prisilnim naseljavanjem desetaka milijuna migranata.” On tvrdi da je dužnost kršćana da se bore protiv onoga što on naziva „Sorosev vražji” plan.

Mađarski zakonodavac Andras Aradszki, koji predstavlja Kršćansku demokratsku pučku stranku (KDNP), tvrdi da „Soros i njegovi drugovi žele uništiti neovisnost i vrijednosti nacionalnih država”, kako je naveo ‘Budapest Beacon’.

Prema Aradszkom to se događa „u svrhu razvodnjavanja kršćanskog duha Europe uz pomoć prisilnog useljenja desetaka milijuna migranata.”

„No, borba protiv Sotone je kršćanska dužnost. Da, govorim o napadu Sotone, koji je ujedno i anđeo poricanja, jer negira ono što priprema učiniti – čak i kada je potpuno očito. Oni grčevito pokušavaju dokazati da ne postoji [imigrantska] kvota, ne postoji nasilno naseljavnaje, i da Sorosev plan ne postoji” – naveo je Aradszki.

„Nacionalna konzultacija je izvanredna prilika za nas da izrazimo naše mišljenje o planu kojeg nazivamo ‘Sorosevim sotonističkim planom’”, zaključio je on. U nedjelju, savjetnik načelnika za sigurnost premijera, Gyorgy Bakondi, upozorio na posljedice „Sorosevog plana.”

„On može imati ozbiljne posljedice na suverenost država članica, na same nacije, a također i na na sigurnost europskih građana”, istaknuo je on.

Moramo napomenuti da je nedavno njemački psihijatar upozorio na imigrantsku bombu u Njemačkoj, i da puno autohtonih Nijemaca oboljeva od psihičkih bolesti zbog najezde imigranata zbog kojih je rekordno porastao broj silovanja i kriminalnih prijestupa.

Soros je izjavio u 2015. da „EU mora prihvatiti najmanje milijun tražitelje azila godišnje u doglednoj budućnosti. I za to, ona mora podijeliti pravedno taj teret.”

„Primjereno financiranje je ključno”, milijarder je napisao. „EU treba osigurati 15.000 eura po tražitelju azila za prve dvije godine kako bi pokrili stanovanje, zdravstvenu zaštitu i troškove obrazovanja – i da bi prihvaćanje imigranata pridobilo više povjerenja u zemljama članicama.”

Premijer Viktor Orban, koji je u više navrata krivio Sorosa koji je rođen u Mađarskoj za gorljivu izbjegličku krizu u Europi, rekao je da je „Bruxelles došao pod utjecaj George Sorosa.”

„Mi smo otkrili postojanje Sorosevog plana, a i sam je priznao da postoji. Mi smo ga stavili u fokusu politike„ – rekao je premijer u razgovoru za javni radio u petak, piše Infowars.com.

U srpnju je Orban optužio Sorosa da koristi EU kako bi stvorio „novu, mješovitu, muslimaniziranu Europu”, napisao je AP. Premijer je rekao da je Soros sada snažniji u Bruxellesu nego u Washingtonu ili Tel Avivu, te tvrdi da bi se europske institucije trebale boriti da ograniče njegov utjecaj.

On je naveo da je reforma Europe može početi tek po prestanku ilegalne migracije u EU i da je mađarska granična obrana pomogla u tom nastojanju.

Koncem prošlog mjeseca je Orban pozvao Mađare da sudjeluju u javnoj anketi vlade o „Sorosevom planu”, uz napomenu da će pomoći zemlji da se zaštiti od migracija. Anketa pod nazivom „Nacionalne konzultacije” će zatražiti Mađare da izraze njihov pogled na to da li bi Mađarska trebala ili ne postati useljenička zemlja.

„Želimo mađarsku Mađarsku i europsku Europu”, rekao je Orban na prvi dan jesenskog zasjedanja parlamenta.

Prošli tjedan je Goran Buldioski, direktor inicijative Sorosevog “Otvorenog društva” u Europi rekao za AP da Soros i njegovi temelji podržavaju ‘koherentniju i humanu politiku koja će pomoći useliti migranate koji bježe od ugnjetavanja i nasilja u svojim domovinama’, ali da „ne postoji takva stvar kao globalna zavjera protiv Mađarske.”

Mađarska je sada na prvoj linij fronte u obrani protiv EU kvota za useljenje imigranata, zajedno sa Poljskom i Slovačkom. Pitanje je sporno oko odluke EU donesene u 2015. da se opet razmijesti oko 160.000 izbjeglica iz Grčke i Italije u razdoblju od dvije godine, od kojih je samo oko 27.700 do sada je riješeno.

Mađarska je navedela u rujnu da je njihova ograda na granicama sa Hrvatskom i Srbijom pomogla smanjiti priljev migranata za 99,7 posto od 2015.

Mađarska granična ograda je u više navrata bila kritizirana od strane drugih europskih zemalja, kao i od strane političara EU, ali Budimpešta se opire pritisku koji je sve veći.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,