Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ASSSANGE UPOZORIO NAKON MASAKRA U LAS VEGASU: ‘Gotovo sve terorističke napade je organizirao FBI’

ASSSANGE UPOZORIO NAKON MASAKRA U LAS VEGASU: ‘Gotovo sve terorističke napade je organizirao FBI’

assange-vegasJulian Assange je istaknuo da je poslovni model agencije FBI organizirati terorističke urote tako da oni mogu provesti agendu ili plan kojeg su zamislili, a kojeg ne bi mogli provesti bez napada

WikiLeaksov osnivač Julian Assange prosuđuje o smrtonosnoj masovnoj pucnjavi prošle nedjelje u Las Vegasu, te je on istaknuo da FBI ima prljavu povijest ciljanja psihički bolesnih i emocionalno nestabilnih osoba.

„Gotovo sve ‘terorističke’ urote su stvorene od strane FBI-a kao dio njihovog poslovnog modela”, napisao je Assange.

Gotovo sve „terorističke” pucnjave su stvorene od strane FBI-a kao dio njihovog poslovnog modela.

Što je posao agencije FBI? Nametanje zakona. Što je potrebno učiniti? Stabilnu prijetnju. Problem? Pravi teroristi su sporadični i neredoviti, te bi s njima FBI izgledao slabo. Riješenje? Napravi ih.
 


 
Nedvojbeno jedan od najuglednijih svjetskih novinara, kojeg članovi federalne vlade žele označiti špijunom, Assange je povezao svoje komentare sa pričom Business Insidera koju je napisao Caroline Simone pod naslovom „FBI “proizvodi terorističke napade” na većoj skali od ikad prije.”

Simone je napisao echo članak za New York Times, koji ukazuje da 67 posto terorističkih kaznenih predmeta također uključuju dokaze dane od strane tajnih agenata FBI.

Eric Lichtblau iz The New York Timesa je napisao:

“FBI je značajno povećao korištenje veza u terorističkim slučajevima, zapošljavajući agente i doušnike koji se predstavljaju kao džihadisti, proizvođači bombi, dileri oružjem ili online „prijatelji” u stotine istraga o Amerikanacima osumnjičenim za podupiranje Islamske države, pokazuju zapisi i intervjui.

Nažalost, popis osoba koje je FBI “prigrlio”, također uključuje desetine pojedinaca koji su ili psihički bolesne ili emocionalno nestabilni.

„Oni proizvode terorističke slučajeve”, rekao je Michael njemački, bivši tajni agent FBI-a koji istražuje zakon za nacionalnu sigurnost na Sveučilištu Brennan Centra za pravo u New Yorku. U mnogim nedavnih progonima, rekao je, “ti ljudi su pet koraka daleko od toga da budu opasnost za Sjedinjene Države”.

Kritičari, poput Michael Germana bi trebali znati da je on radio za FBI kao tajni agent. German kaže da ako ih se ostavi na miru, ti takozvani teroristi vjerojatno neće nikoga ozlijediti. Međutim, FBI se ne slaže. Oni tvrde da samo čekaju da naprave nešto, te su nezadovoljni ako ne naprave ništa. Oni pojedinci sa terorističkim sklonostima će djelovati sukladno svojim planovima i impulsima.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,