Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Lord Rothschild: Trump prijeti da će uništiti Novi Svjetski Poredak

Lord Rothschild: Trump prijeti da će uništiti Novi Svjetski Poredak

roth-clanakLord Rothschild je upozorio da predsjednik Donald Trump prijeti da će uništiti Novi svjetski poredak i „mora biti zaustavljen pod svaku cijenu”

Časopis The Economist je u vlasništvu obitelji Rothschild, je označio Trumpa kao „prisutnu opasnost” za „Novi svjetski poredak” i priznao da se globalistički elitisti koji su ga stvorili „vrte u svojim grobovima.”

Možda je najveća opasnost u ovom trenutku dužnost američkog predsjednika koji prezire međunarodne standarde, koji omalovažava slobodnu trgovinu i koji stalno koketira sa napuštanjem bitne ulogu Amerike u održavanju globalnog pravnog poretka”, piše The Economist.

Unatoč popisu legitimnih prijetnje poput jihadizma i terorizma, komunističke kineske ekspanzije i neprijateljstva Sjeverne Koreje, članak objavljen u časopisu Economist je proglasio Trumpa najvećom prijetnjom „liberalnom” Novom svjetskom poretku.

„Možda je najveća opasnost u ovom trenutku dužnost od američkog predsjednika koji prezire međunarodne standarde, koji omalovažava slobodnu trgovinu i koji stalno koketira sa napuštanjem bitne uloge Amerike u održavanju globalnog pravnog poretka”, piše The Economist.

Globalistički mediji se tu pozivaju na knjigu pod nazivom „Internacionalisti”, da bi objasnili podrijetlo „liberalnog međunarodnog poretka” kao potez „proglašenje vođenja agresivnog rata ilegalnim”, zbog čega se mora „braniti kao nikad prije.”

„Internacionalni poredak koji se bazirao na pravilima međunarodnog poretka koji je nastao iz ruševina Drugog svjetskog rata bio je ogroman napredak u odnosu na bilo koje prethodno razdoblje”, navodi se u članku.

„Ipak, liberalni internacionalizam je sada pod napadom sa mnogih strana. Američka prva doktrina Donald Trumpa to izričito odbacuje.”

The Economist opisuje kako Trumpova uprava gleda na svjetsku pozornicu, citirajući komad kojeg su napisala dva Trumpova savjetnika u časopisu Wall Street Journal.

„Svijet nije ‘globalna zajednica’, već arena u kojoj su uključene nacije, nevladini akteri i tvrtke, koji se natječu se za prednost”, napisali su H.R. McMaster i Gary Cohn. „Mi samo na ovaj forum donijeli vojne, političke, gospodarske, kulturne i moralne snage. Umjesto da negiramo ovu elementarnu prirodu međunarodnih poslova, mi ćemo to prihvatiti.”

The Economist je onda objavio neobičnu tvrdnju da je, unatoč tome što je Amerika izravno odgovorna za brojne ratove i destabilizirajuće pokušaje državnih udara širom svijeta, Novi svjetski poredak je „bolji nego bilo koja alternativa.”

„Naravno da postoji još dosta ratova”, navodi se. „Na neki način Novi svjetski poredak, koji je pomogao napraviti međunarodne ratove toliko manje stresne, nehotice je omogućio više ‘interanacionalnih’ ratova”.

„Nestabilne i svadljive zemlje koje su se prije bojale da će ih osvojili moćnije susjedske zemlje sada mogu postati žrtvom građanskim ratovima ili grubih pobuna bez da loši glumci strahuju da će izgubiti nacionalni teritorij kojeg oni nastoje kontrolirati. Nedržavne skupine, kao što je Islamska država, mogu potrajati i održati se, barem za neko vrijeme. Dobronamjerni, ali loše koncipirani ratovo koji žele promijeniti odvratne režime ponekad mogu otići u krivu stranu.”

Magazin zaključuje članak tvrdnjom da se arhitekti NWO-a iz prošlosti „okreću u svojim grobovima” s obzirom koliko je Trump već daleko otišao i da on mora biti uklonjen iz ureda za očuvanje Novog svjetskog poretka.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,