Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ANTIFA planira ‘građanski rat’ u Americi kojim bi srušili američku vladu

ANTIFA planira ‘građanski rat’ u Americi kojim bi srušili američku vladu

antifa-sadAntifa planira dosad najveće nemire viđene u Americi u sklopu plana da se potakne „građanski rat” koji će srušiti američku vladu

Dana 4. studenog, domaća “teroristička skupina” (kako je nazivaju američki MSM) ima plan „okupljanja na ulicama i trgovima u gradovima diljem zemlje” u nadi izazivanja nereda koji će dovesti do rušenja Trumpa i izlaska iz Bijele kuće.

„Naš protest mora rasti iz dana u dan i iz noći u noć – tisuće postaju stotine tisuća, a onda milijuni – koji su odlučni djelovati u zaustavljanju velike opasnosti režima Trumpa koji predstavlja opasnost za cijeli svijet, te zahtijevamo da cijeli ovaj režim bude uklonjen s vlasti„ – navodi se u pozivu na akciju na web stranici RefuseFascism, prenosi Infowars.com

Postaje jasno da Antifa nije spreman čekati izborne promjene od demokrata, te će sudjelovati u „divljoj borbi”, na temelju planova navedenih u knjizi koju je napisao Bob Avakian, predsjednik Revolucionarno Komunističke partije, koja se zove “Nadolazeći građanski rat”.

Obećavajući da će zaustaviti „nemilosrdan teror” Trumpove uprave, grupa tvrdi da je „Ulog ništa manji od budućnosti čovječanstva i samoga planeta”, tipična histerična retorika koja u kombinaciji sa nasilnim taktikama Antifa treba biti dubok uzrok za zabrinutost što se tiče provedbe zakona.

Ranije ovog tjedna, ekstremno lijevi aktivisti su blokirali autocestu 101 prema Los Angelesu na kojima su držali transparente na kojima je pisalo: „4. studenog – Počinje!”.
 

 
Da li će se planirane akcije obistiniti nakon što su neki lijevi mainstream mediji koji su ranije prigrlili Antifa bili prisiljeni odmaknuti se od njih, ostaje na nama da vidimo.

Međutim, aktivnost grupe bi trebala izazvati još više zabrinutosti s obzirom na otkrivenje tajnog videa Steven Crowdera i njegovog tima u kojem članovi Antifa planiraju nasilne napade na konzervativce, pa čak se i raspravlja o nabavci AK-47.

Antifa se otvoreno zavjetovala da će svrgnuti vladu u kombinaciji s njihovim nasilnim taktika sigurno će podići uzbunu među saveznim tijelima odgovornim za praćenje domaćeg terorizma.

Ranije ovog mjeseca je otkriveno da je Ministarstvo domovinske sigurnosti formalno počelo klasificirati aktivnosti Antifa-e kao „nasilje domaćeg terorizma”, a na njihovim stranica se ova grupa navodi pod oznakom „domaćeg terorizma”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,