Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » CHARLIE SHEEN: Farmaceutska industrija skriva lijek za AIDS

CHARLIE SHEEN: Farmaceutska industrija skriva lijek za AIDS

sharlie-rukaCharlie Sheen je otvorio vatru na Farmaceutsku industriju, ističući da Vlada posjeduje patent na „lijek za AIDS”, ali ga „prikriva” da bi zaštitila „ingeniozni kriminalni kartel svih vremena, farmaceutski kartel„

„Vjerovali ili ne, postoji lijek za AIDS”, rekao je Charlie Sheen na promotivnom događaju u New Yorku za novi film “9/11″. „Naša je greška što smrdljiva vlada upravo to prikriva.”

Sheen je zatim otvorio lisnicu i izvukao komad presavijenog papira. Nakon što ga je pažljivo razmotao, on je pročitao sljedeći broj. „5676977. (https://www.google.com/patents/US5676977) To je broj patenta. Googlajte„ kazao je. „Naučite nešto novo. To je patentirani lijek za AIDS u vlasništvu vlade o kojem nikada nisu govorili. Dio liječenja uključuje srebro (tetrasilver tetroxide), istražite.”

“Oni skrivaju ovaj lijek jer nema zarade u tom lijeku”, rekao je Charlie, zvijezda serije ”Dva i pol muškarca.„

Uzimam čitavu galaksiju tableta više puta dnevno, izobilje toksičnih lijekova kako bi se održao na životu. Imate li predodžbu koliko to sve košta?”

„Ne tražim suosjećanje, ljudi. Ja sam sretan, sretan, sretan čovjek. Ja si to mogu priuštiti. No, koliko drugih ljudi si to ne može priuštiti, te skupe lijekove? Govorimo o pola milijuna dolara tijekom života. Pola milijuna dolara ravno u džepove Velike Pharme„.

Sheen je javno otkrio da je HIV pozitivan u 2015., nakon što mu je dijagnosticiran HIV četiri godine ranije. U intervjuu, on je naveo da akronim HIV služi kao „tri tvrda slova koje je teško apsorbirati”, te je otkrio on upravlja ovom bolešću uz pomoć trostrukog koktela antivirusnih lijekova.

„AIDS je čovjek proizveo u laboratoriju, s ciljem depopulacije koju vodi znanstveno-medicinski kompleks. Oni nas ubijaju, i mi im vrlo dobro plaćamo za tu povlasticu. Henry Kissinger je dao i potpisao nalog za njezino stvaranje. Moji prijatelji koji su na visokim funkcijama u CDC-u su mi rekli da vlada također ima lijek za virus ebole, svinjsku gripu, čak i za rak.

„Možete također pronaći na inetrnetu broj patenta za ove lijekove. Pogledajte ih. Oni su očajni da bi ove lijekove održali u tajnost .”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,