Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MEKSIČKA ZASTUPNICA PARLAMENTA: Nedavni potresi u Meksiku su umjetno izazvani

MEKSIČKA ZASTUPNICA PARLAMENTA: Nedavni potresi u Meksiku su umjetno izazvani

meksiko-zastupnicaMeksička zastupnica parlamenta Carmen Salinas kaže da ima dokaze da su nedavni potresi u Meksiku bili umjetni, uzrokovani podzemnim nuklearnim eksplozijama

U intervjuu meksičke TV postaje, Salinas je optužila Sjevernu Koreju za detoniranje nuklearne bombe ispod Meksika kako bi se potaknuli razorni potresi, poput nedavnog potresa magnitude 7.1 u kojem je poginulo 350 građana i više od 5400 ozlijeđeno.

„Svi te bombe detonira taj luđak, jer je taj čovjek lud. To je strašno. Vjeruj mi. To utječe na stvari„ rekla je u razgovoru Salinas.

Jedan kritičar je rekao: „Ova žena ne bi trebala biti zastupnik parlamenta. Postoji toliko mnogo profesionalaca koji su spremniji i mogu napraviti puno bolji posao, ali zarađuju plaću 1.000 puta manje”, izvijestio je Express.co.uk.

Lokalna novinarka Erika Ballinas dodala je na društvenim medijima, ističući dokumentiranu činjenicu da zastupnica Salinas ima najnižu razinu obrazovnog od bilo kojeg meksičkog zastupnika parlamenta: „Mogu potvrditi da ova žena nije završila osnovnu školu. Kako je moguće da netko poput Carmen Salinas može biti zastupnik. Je li ta žena ikada čula za tektonske ploče!!!”

Sjeverna Koreja je provela svoj šesti i najmoćniji test nuklearnih bombi na početku mjeseca i rekla je nedavno da bi mogla testirati hidrogensku bombu iznad Tihog oceana.

U eskalirajućem ratu riječima između SAD-a i Pyongyang, ministar vanjskih poslova Sjeverne Koreje Ri Yong Ho optužio je Donald Trumpa da je proglasio rat “odmetnutoj naciji”.

Carmen (77) je napravila svoj TV debi 1964. godine i pojavila se u više od 30 televizijskih emisija i u više od 110 filmova, snimajući sa mnoštvo glumaca uključujući i Denzela Washingtona.

Ona je izabrana kao zastupnik parlamenta u 2015. godini nakon što je u intervjuu izavila da je ona pobornik stranke na vlasti jer je „upotrijebila razum.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,