Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » BIVŠI PODPREDSJENIK KOMPANIJE PFIZER JAVNO RAZOTKRIO: ‘Cjepivo Gardasil je smrtonosno!’

BIVŠI PODPREDSJENIK KOMPANIJE PFIZER JAVNO RAZOTKRIO: ‘Cjepivo Gardasil je smrtonosno!’

rost-pfizerBivši potpredsjednik kompanije Pfizer, Dr. Peter Rost, je progovorio o opasnostima Gardasil cjepiva, tvrdeći da ‘Big Pharma’ ima za cilj da održi ljude nezdravima

Ispod se nalazi video isječak preuzet iz dokumentarnog filma „One More Girl” (Još jedna djevojka) – u kojam Dr. Rost otkriva kako cjepiva i farmaceutske kompanije proizvode lijekove na taj način da bi održali ljude stalno bolesnima.

Dr. Rost je također autor knjige “The Whistleblower, Confessions of a Healthcare Hitman.” S obzirom na njegovo radno iskustvo, s pravom možemo reći reći da je on pravi insajder i stručnjak za marketing farmaceutskih kompanija.”

Ispod se nalazi nekoliko citata koje su napisali bivši i trenutni urednici iz dva najveća, najvjerodostojnija, medicinska časopisa u svijetu. Oni su naveli točno ono što je u izravnoj vezi s onim što je Dr. Rost nagovještavao u videu.

„Jednostavno više nije moguće vjerovati kliničkim istraživanjima koja se objavljuju, ili se osloniti na prosudbu pouzdanih liječnika ili autoritativnih medicinskih smjernica. Ne uživam u ovom zaključku, koji sam polako i nevoljko tijekom moja dva desetljeća donio kao urednik New England Journal of Medicine.”- Dr. Marcia Angell, liječnik i dugogodišnji urednik u medicinskom časopisu New England Journal of Medicine (NEMJ).

„Slučaj protiv znanosti je jednostavan: mnogo znanstvene literature, možda čak i pola, može jednostavno biti neistinito.

Zahvaćene studije mogu biti sa s malom veličinom uzoraka, sitnim efektima, bez valjane istraživačke analize, i flagrantno u sukoba interesa, zajedno sa opsesijom u kojoj se moraju slijediti moderni trendovi sumnjive važnosti, znanost se zaokrenula prema tami„ – dr. Richard Horton, trenutni urednik u madicinskom časopisu Lancet – koji smatra se jednim od najvažnijih i poštivanih recenziranih medicinskih časopisa na svijetu. (Healingoracle.ch)

Pogledajte što kaže Dr. Rost:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Vrijeme je da preispitamo trenutna medicinska istraživanja i pogledamo veću sliku

Godine 2005. Dr. John Ioannidis, trenutni profesor na odjelu za prevenciju bolesti na Sveučilištu Stanford, objavio je najčitaniji članak u povijesti Public Library of Science (PLoS) pod naslovom “Zašto su većina objavljenih nalaza istraživanja lažna”.

U izvještaju stoji:

„Tu se povećava zabrinutost oko toga da su najnoviju objavljeni rezultati istraživanja lažni.”

Sada imamo veliku količinu dokaza i izjave stručnjaka koji dolaze izravno iz struke, koje opisuju vrlo zabrinjavajuću sliku. Znanost koja je educirala liječnike i razvijala lijek je manjkava. Mi smo najviše ikada izloženi istraživanjima koja su sponzorirana od strane velikih farmaceutskih tvrtki, a te studije nisu dizajnirane da bi dale dugoročni pogled.

Oni nisu dizajnirane za otkrivanje problema koji se mogu pojaviti godinama ili čak desetljećima nakon tretmana lijekovima, ili da ispituju rizike uzimanja lijeka na duže vrijeme. Nitko nikada se čini da je spomenuo ili priznao da mnoge studije jasno pokazuju značajan rizik povezan s mnogim proizvodima koje farmaceutske tvrtke proizvode u “borbi protiv bolesti”.

Što još zabrinjava je nedostatak svijesti kod opće populacije, kada je riječ o tim činjenicama. Ovo pitanje definitivno neće biti upućena u mainstream vijesti, i unatoč obilju dokaza koje to podržavaju, neki ljudi će odbiti pogledati ili priznati da postoji opasnost ili problem.

To je veliki problem, naš svijet se mijenja i moramo držati otvoren um i biti otvoreni za nove mogućnosti u pogledu prirode našeg svijeta. U redu je da pogledate podatke koji idu protiv onoga u što vi vjerujete, u stvari, potrebno je krenuti naprijed i stvoriti bolji svijet za sebe.

Vi mislite da će gore navedene izjave, dugogodišnjih urednika tih velikih, recenziranih znanstvenih časopisa (očito, najboljih na svijetu) barem dobiti neku pozornost mainstream medija.

Kada je Dr. Rost još uvijek radio za Pfizer imao je nekoliko nastupa u mainstream medijima. Imao je razgovor sa poznatim časopisom Wall Street Journal prije gotovo 10 godina, prije nego što je “puhnuo u zviždaljku”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,