Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Kabelska televizija u Kaliforniji objavila opće upozorenje svojim gledateljima: ‘Došao je kraj svijeta!’ (VIDEO)

Kabelska televizija u Kaliforniji objavila opće upozorenje svojim gledateljima: ‘Došao je kraj svijeta!’ (VIDEO)

kraj-svijetaGledatelji televizije u američkom okrugu Orange County u Kaliforniji, doživeli su šok jer im je sa malih ekrana bio objavljen – smak svijeta

Nekoliko kalifornijskih kabelskih kanala neočekivano je prekinulo emitiranje programa, a na ekranima se odmah potom pojavio tekst „Izvanredno upozorenje“.

Onda se čuo glas nevidljivog spikera koji je najavio katastrofu: „Vodite računa – došla su veoma surova vremena“.

Kabelski kanali su ubrzo nastavili emitiranje, uz objašnjenje da se zbog „tehničkih problema“ potpuno neplanirano i nenamjerno pojavilo upozorenje pripremljeno za „moguće izvanredne situacije“.
 

 
Nedavno su znanstvenici Instituta budućnosti čovečanstva, koji funkcionira u sastavu Oxfordskog univerziteta, istupili sa izvještajem u kojem su upozorili na tri „najvjerojatnija scenarija konca svijeta“.

Definirali su ih ovako: 1. pandemija 2. dramatične klimatske promjene i 3. nuklearni rat.

Nezavisno od ovoga, profesor poznatog tehnološkog instituta u Massachusettsu Denijel Rotman upozorio je da će do masovnog izumiranja živih vrsta na Zemlji doći već do 2100. godine.

Naveo je da do toga može doći kako zbog sudara naše planete sa nekim asteroidom, tako i uslijed nestanka ozonskog sloja u njenoj atmosferi.

Još je predvidio da će sve živo izumreti zbog pretjerane koncentracije ugljika u svjetskim oceanima.

Rotman je geofizičar i posebno ukazuje da je svih pet velikih izumiranja živih vrsta na Zemlji, koje su se dogodile tijekom posljednjih 540 miliona godina, bile posljedica naglog poremećaja u „kruženju ugljika u prirodi“.

Zato opominje da će pogibeljni nivo ugljika u oceanima – pri današnjem izbacivanju ugljik-dioksida u atmosferu – biti dostignut upravo do 2100. godine. A to će – uveren je Rotman – biti kraj života na planeti.
 
(intermagazin.rs)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , ,