Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » OVO MORATE POGLEDATI: MODNA REVIJA SA TEMATIKOM ILUMINATA ODRŽANA U KATOLIČKOJ CRKVI U LONDONU (VIDEO)

OVO MORATE POGLEDATI: MODNA REVIJA SA TEMATIKOM ILUMINATA ODRŽANA U KATOLIČKOJ CRKVI U LONDONU (VIDEO)

katoli-revijaCrkva sv. Andrije je poslužila kao mjesto za crnu misu

Skupina modela sudjelovala je na modnoj reviji i hodala pistom unutar katoličke crkve dok je ljupka turska modna dizajnerica Dilara Findikoglu bila inspirirana Iluminatima za “Tjedan mode”.

Kontroverzni komadi odjeće koji čine Dilarinu kolekciju “proljeće/ljeto 2018″ će vjerojatno privući pažnju ljubitelja mode dubokih džepova iz cijelog svijeta, kao i Rihanna koja je ranije nosila egzotični krzneneni dizajn ove dizajnerice.

Najnoviji dizajni Dilara Findikoglu kreću se od “Nightmare Before Christmas” izgleda, do “Beetlejuicea” koji susreće Lacuna Coil čarobnjaka vampira, a nosili su ih prosječni modeli čije je lice bilo ofarbano u bijelo te su nosili umjetne tetovaže.
 


 
Jedna od najzanimljivijih događaja na ovoj modnoj reviji je bilo kada je Dilara iskoristila transvestita Violet Chachki kako bi nosila đavolsko crvenu vruću odjeću, a Chachijeva kosa je imala oblik rogova, dok su slike iliminatske simbolike ispunjavale pozadinu.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , ,