Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Belgijski gradonačelnik koji je radio na razotkrivanju pedofilskog prstena u Europskoj uniji, pronađen mrtav

Belgijski gradonačelnik koji je radio na razotkrivanju pedofilskog prstena u Europskoj uniji, pronađen mrtav

alfredBelgijski gradonačelnik je pronađen mrtav na groblju prerezanog grkljana, nekoliko mjeseci nakon što je obećavao „identificirati i javno osramotiti moćnu bandu obožavatelja Sotone, ubojica i pedofila”, za koje je tvrdio da vode europsku politiku

Tijelo Alfreda Gadenne (71), gradonačelnika južnog belgijskog grada Mouscron, je pronašla njegova supruga u ponedjeljak navečer na groblju Luingne, gdje je obavljao dobrovoljnu dužnost kao povremeni čuvar.

Bio je u trenutku zatvaranja povijesnog groblja tijekom noći kad je brutalno ubijen, što je navelo njegove prijatelje i suradnike da tvrde da je on smaknut zato jer je imao planove da javno razotkrije i identificira i članove sramotnog Europskog parlamenta u Bruxellesu.

„Rekao je da ima dokaz da Europsku uniju vode sotonisti sa naprednim planom smrti i razaranja, i apetitom za najmračnije zločine. On je rekao da je Bruxelles vuk u ovčjoj koži, i onaj koji propovijeda ljubav i otvorenost, ali zapravo provodi izopačenost„ – rekao je njigov prijatelj i bivši zaposlenik.

„Radio je na ogromnom razotkrivanju za koje je rekao da će uzdrmati Europu da same srži.„

G. Gadenne je bio konzervativni gradonačelnik grada Mouscrona, industrijskog grada od 57.000 stanovnika koji se nalazi južno od Europskog parlamenta u Bruxellesu, sjedišta Europske unije.

Njegova smrt je šokirala zemlju, a premijer Belgije je izrazio „užas” zbog smrti umirovljenog nacionalnog zakonodavca.

Lokalne vijesti SudInfo koje su se pozvale na neimenovane izvore, rekli su da osumnjičeni predao policiji, no motiv brutalnog ubojstva je ostao nejasan.

Prema Daily Mailu, slučaj je predan lokalnom tužitelju, a ne nacionalnim protuterorističkim istražiteljima.

“S užasom sam primio vijest o brutalnoj smrti Alfreda Gadennea,” naveo je premijer Charles Michel (liberal) na svom Twitteru, izrazivši sućut obitelji i prijateljima.

Među mnogima koji su izrazili sućut je i Martine Aubry, bivši čelnik francuske Socijalističke stranke i gradonačelnik obližnjeg Lillea.

Philippe Courard, predsjednik parlamenta belgijskog frankofonog juga zemlje, napisao je na Twitteru: “Strašno. U kakvom to svijetu živimo?” (DM)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,