Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TO JE TO: TOTALNO UNIŠTENJE EUROPE JE UPRAVO DOGOVORENO!

TO JE TO: TOTALNO UNIŠTENJE EUROPE JE UPRAVO DOGOVORENO!

eu-imigrantiBolje je početi vjerovati u to, jer to jasno dolazi

Sada će “izbjeglice” iz Afrike mnogo lakše tražiti azil u Europi, prema novom sporazumu između četiri zapadnoeuropske zemlje i država Čada i Nigera

“Posebno ranjive izbjeglice” sada će moći podnijeti zahtjev za azil za Europu izravno u mjestu gdje žive u afričkim zemljama.

Četiri zapadnoeuropske zemlje dogovorile su se o novoj politici azila, koja afričkim izbjeglicama omogućuje da podnesu zahtjev za azilom u Europi izravno na afričkom kontinentu, izvještava AP.

Čelnici Francuske, Njemačke, Italije i Španjolske, koji su zajednički predstavili vijest, zajedno s ministrom vanjskih poslova EU-a Federicom Mogherinijem, nakon okupljanja predstavnika zemalja u Parizu kako bi razmotrili integraciju, migraciju i obranu unutar EU.

Sudjelovali su i predstavnici drugih afričkih zemalja.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Nekoliko afričkih čelnika je zatražilo povećanu podršku EU, budući da se njihove zemlje koriste na mnogo načina kao tranzitna područja za izbjeglice i migrante koji se kreću prema europskom kontinentu.

Naime, europske zemlje namjeravaju raditi s Čadom i Nigerom, gdje žele započeti proces prilagodbe onih koji su opisani kao “posebno ranjivi migranti” i pomoći im u početku novog života u Europi.

Na taj način, ako se odobri njihova prijava za azilom, migranti će sada moći legalno i sigurno putovati u Europu, umjesto da se u mnogim slučajevima bave opasnim putovanjima s nesigurnim brodovima diljem Mediterana.

Što se točno podrazumijeva pod “osobito ranjivim” ljudima nije potpuno razjašnjeno, ali će se azil temeljiti na popisu UN-a.

To znači da je poplava tražitelja azila kakvu svijet nikada prije nije vidio, došla kao efekt signala kojeg je vjerojatno već dosegao cijeli afrički kontinent. To je kraj Europe kakvu znamo.

Plan i cilj za bezumnu masovnu migraciju koju su nam nanijeli izdajnici: kršćanski sukobi -> ratovi -> depopulacija -> okončanje ratova -> uvođenje NWO-a od strane UN-a.

Bolje je početi vjerovati, jer to jasno dolazi.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,