Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA: SUD ODBIO DEPORTIRATI MIGRANTA KOJI JE SILOVAO MENTALNO BOLESNO DIJETE JER SE ‘OSJEĆAO LOŠE’

ŠVEDSKA: SUD ODBIO DEPORTIRATI MIGRANTA KOJI JE SILOVAO MENTALNO BOLESNO DIJETE JER SE ‘OSJEĆAO LOŠE’

imigranti-transparentVlast je oprezna da ne bi maltretirala migranata jer je pretrpio teškoće u Afganistanu

Sud u Švedskoj je odbio je deportirati afganistanskog migranta koji je sat i pol silovao petnaestogodišnju djevojčicu sa mentalnim poteškočama jer je bio u lošem raspoloženju i imao poteškoće u svojoj domovini.

Dvoje migranata su oteli i brutalno silovali djevojku vaginalno, oralno i analno u gradu Arlöv u Švedskoj. Djevojka je sada uplašena i ne izlazi van, te je ogorčena na muškarce.

“Ako poljubiš ili imaš seks sa nekim, ubit ću te”, stariji je migrant rekao žrtvi nakon silovanja.

Jedan od krivaca priopćio je kako ima 15 godina, čime je izbjegao kazneni progon, dok je 18-godišnji migrant optužen u svibnju i spreman za deportaciju, te mu je zabranjen ulazak u Švedsku na 10 godina.

Kao što smo ranije izvijestili, studija ‘Švedskog medicinskog nacionalnog odbora’ je otkrila da su tri od četiri tzv. “djeca izbjeglice” zapravo odrasli.

Međutim, stariji migrant je izbjegao deportaciju jer se žalio te su sudske vlasti odlučile da je on u “lošem mentalnom stanju” i da je imao poteškoća u svojoj domovini Afganistanu.

“Prema sudu, mora se uzeti u obzir da je silovatelj mlada osoba koja je nedavno navršila 18 godina, i prije je bila nekažnjena, te je bila u lošem mentalnom stanju – sa tri pokušaja samoubojstva u Švedskoj, te je patio od loše sigurnosne situacije u Afganistanu koja je ozbiljna”, izvještava Fria Tider.

Ovo nije prvi put da su migranti izbjegavali kaznu zbog seksualnog zlostavljanja zbog toga jer su se ljudi sažalili nad njima.

U 2015. godini, izvijestili smo o priči o švedskoj ženi koju je irački “izbjeglica” silovao u vlaku i koja je u početku odbila prijaviti incident policiji jer “joj je bilo žao” napadača.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,