Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » POZNATI BRITANSKI ODVJETNIK: Charles je ubio princezu Dianu – potrebna je nova istraga

POZNATI BRITANSKI ODVJETNIK: Charles je ubio princezu Dianu – potrebna je nova istraga

princeza-dianaPoznati britanski odvjetnik tvrdi da smrt princeze Diane „nije slučajna” i poziva na novu istragu fatalne prometne nesreće u Parizu prije 20 godina

Odvjetnik Michael Mansfield koji je prethodno zastupao Mohammed Al Fayeda, tvrdi da je princ Charles bio izravno umiješan u ubojstvo Dijane u novom američkom dokumentarnom filmu koji je emitiran ovog vikenda.

Mansfield je postao sumnjičav jer policija nije reagirala na poruku princeze Diane u kojoj je napisala da ju je princ Charles planirao ubiti u prometnoj nesreći, samo nekoliko mjeseci prije nego što je umrla.

On je rekao: „Ako ste pronašli tijelo na dnu litice u Doveru i osoba je ostavila poruku na kojoj piše: ‘Ja ću završiti na dnu litice, to je kraj. Ona je htjela pokazati tko će biti odgovoran za njezinu smrt i mislim da prvo što mi pada na pamet jest, ‘Hmm, dobro, postoji ipak nešto u tome’.”

G. Mansfield, odvjetnik koji je predstavljao vlasnika Harrodsa Mohammed Al Fayeda, je sa svojim tvrdnjama došao u najnoviji američki dokumentarni film koji oživljuje mnoštvo teorija zavjere, napisao je britanski The Sun.

On ističe da je ubijena jer je bila trudna sa sinom gospodina Fayeda – Dodijem.

Što se tiče razloga zašto je kraljevska obitelj htjela ubiti Dianu? Odvjetnik tvrdi da je to zato što je princeza nosila dijete Dodi Al Fayeda. (NP)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,