Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » MORATE POGLEDATI: Prve snimke apokaliptične devastacije Teksasa nakon HAARP uragana Harvey. Ovo nije prirodno! (VIDEO GALERIJA)

MORATE POGLEDATI: Prve snimke apokaliptične devastacije Teksasa nakon HAARP uragana Harvey. Ovo nije prirodno! (VIDEO GALERIJA)

uragan-harveyDvije osobe izgubile su život u subotu kada je Harvey, najsnažnija oluja koja je pogodila Teksas u više od 50 godina stigla do kopna ostavljajući bez struje više od 230 tisuća ljudi i prijeteći katastrofalnim poplavama

Druga žrtva je žena koja je stradala od utapanja pokušavajući voziti kroz poplavljene ulice Houstona, priopćila je policija.

Prije toga neidentificirana osoba izgorjela je u požaru u kući u Rockportu, 50-ak kilometara od grada Corpusa Christija gdje je tropska oluja, koja je tada imala snagu uragana, pogodila kopno.

Oko 30 osoba primilo je liječničku pomoć uglavnom zbog ozljeda poput prijeloma a 30 do 40 osoba smatra se nestalima na području Teksasa, prenose dpa podatke lokalnih vlasti.

Guverner Teksasa zatražio je pomoć američke savezne vlade uoči naleta uragana Harveyja koji će u petak navečer zahvatiti Teksas, pošto je Bijela kuća objavila da će uragan “nekoliko dana imati razornu snagu”.

Pravi reporteri Infowarsa vam daju uvid u ono što je prouzročio uragan Harvey.

Pogledajte uništavanje uzrokovano uraganom Harveyom:
 

 
***
 

 
***
 

 
***
 


 
***
 

 
***
 

 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , ,