Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN SE OBRU┼áIO NA SOROSA: On vodi Ameriku prema gra─Ĺanskom ratu

PUTIN SE OBRU┼áIO NA SOROSA: On vodi Ameriku prema gra─Ĺanskom ratu

putin-sorosVladimir Putin je upozorio SAD da George Soros vodi zemlju ka gra─Ĺanskom ratu, koriste─çi politiku podjela, nasilje i medijsku propagandu za svoje ciljeve

Govore─çi na sastanku vlade u Kremlju, predsjednik Putin je rekao vi┼íim savjetnicima da George Soros koristi svoju ogromnu mre┼żu agitatora kojima cilja ameri─Źke najosjetljivije to─Źke i izaziva nemire.

ÔÇ×Da ne bude zabune, njegov plan je revolucija kroz gra─Ĺanski rat. U Americi on koristi to─Źno istu taktiku koju koristi po cijelom svijetu.ÔÇ×

ÔÇ×George Soros je dobro poznati piromanijak sa ┼íibicama u stra┼żnjem d┼żepu koji proljeva benzin na vatru.ÔÇŁ

Putin je tako─Ĺer imao poruku za Amerikance. Oni moraju odbaciti George Sorosa i njegov opasan utjecaj ina─Źe riskiraju da im zemlju preuzmu globalisti─Źki interesi.

ÔÇ×On ne posjeduje svijet i on nema pravo raditi ┼íto god ┼żeli. Ljudi se moraju udru┼żiti i obraniti se od ove zmije. Mi u Rusiji nemamo prostora za politi─Źke podjele poput one u Americi, i mislim da ─çe se svi slo┼żiti da smo mi tu puno bolji. Uz du┼żno po┼ítovanje, Amerika mora odbaciti viziju George Sorosa.ÔÇŁ


U financijskom svijetu Soros je poznat po svojoj strategiji “podijeli pa vladaj”. U nebrojenim intervjuima koje je mogu─çe pogledati na Youtubeu, mo┼żete vidjeti kako se smije i priznaje svoju ekstremisti─Źku osobnost. Soroseve financijske taktike su mu donijele milijarde, ali bez kaznene presude.

Uznemiruju─çe, ali Soros koristi istu taktiku dok mulja da “demokracijama”, poku┼íavaju─çi preuzeti vlast i potkopati izbor gra─Ĺana kod suverenih nacija.

Rusija je slu┼żbeno izjavila da je milijarder George Soros tra┼żena osoba u njihovoj zemlji. On i njegove organizacije ruska pravosudna tijela navode kao ÔÇ×prijetnju ruskoj nacionalnoj sigurnostiÔÇŁ.

Putin je pro┼íle godine zabranio Sorosu i njegovim organizacijama da posluju u Rusiji s obzirom na ─Źinjenicu da je Soros poku┼íao sru┼íiti rusko gospodarstvo u ranim 1990-ima.

Od tada je Soros iskoristio svoje bogatstvo i politi─Źki utjecaj kako bi potaknuo nasilne ustanke i destabilizirao demokraciju u cijeloj regiji.

Putin je gledao krizu za krizom kako se odvijaju u susjednim dr┼żavama. Sada je on upozorio, jasnim jezikom, da Soros koristi to─Źno istu taktiku u Sjedinjenim Dr┼żavama.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,