Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN SE OBRUŠIO NA SOROSA: On vodi Ameriku prema građanskom ratu

PUTIN SE OBRUŠIO NA SOROSA: On vodi Ameriku prema građanskom ratu

putin-sorosVladimir Putin je upozorio SAD da George Soros vodi zemlju ka građanskom ratu, koristeći politiku podjela, nasilje i medijsku propagandu za svoje ciljeve

Govoreći na sastanku vlade u Kremlju, predsjednik Putin je rekao višim savjetnicima da George Soros koristi svoju ogromnu mrežu agitatora kojima cilja američke najosjetljivije točke i izaziva nemire.

„Da ne bude zabune, njegov plan je revolucija kroz građanski rat. U Americi on koristi točno istu taktiku koju koristi po cijelom svijetu.„

„George Soros je dobro poznati piromanijak sa šibicama u stražnjem džepu koji proljeva benzin na vatru.”

Putin je također imao poruku za Amerikance. Oni moraju odbaciti George Sorosa i njegov opasan utjecaj inače riskiraju da im zemlju preuzmu globalistički interesi.

„On ne posjeduje svijet i on nema pravo raditi što god želi. Ljudi se moraju udružiti i obraniti se od ove zmije. Mi u Rusiji nemamo prostora za političke podjele poput one u Americi, i mislim da će se svi složiti da smo mi tu puno bolji. Uz dužno poštovanje, Amerika mora odbaciti viziju George Sorosa.”

U financijskom svijetu Soros je poznat po svojoj strategiji “podijeli pa vladaj”. U nebrojenim intervjuima koje je moguće pogledati na Youtubeu, možete vidjeti kako se smije i priznaje svoju ekstremističku osobnost. Soroseve financijske taktike su mu donijele milijarde, ali bez kaznene presude.

Uznemirujuće, ali Soros koristi istu taktiku dok mulja da “demokracijama”, pokušavajući preuzeti vlast i potkopati izbor građana kod suverenih nacija.

Rusija je službeno izjavila da je milijarder George Soros tražena osoba u njihovoj zemlji. On i njegove organizacije ruska pravosudna tijela navode kao „prijetnju ruskoj nacionalnoj sigurnosti”.

Putin je prošle godine zabranio Sorosu i njegovim organizacijama da posluju u Rusiji s obzirom na činjenicu da je Soros pokušao srušiti rusko gospodarstvo u ranim 1990-ima.

Od tada je Soros iskoristio svoje bogatstvo i politički utjecaj kako bi potaknuo nasilne ustanke i destabilizirao demokraciju u cijeloj regiji.

Putin je gledao krizu za krizom kako se odvijaju u susjednim državama. Sada je on upozorio, jasnim jezikom, da Soros koristi točno istu taktiku u Sjedinjenim Državama.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,