Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZNANSTVENO ISTRAŽIVANJE SUGERIRA DROGIRANJE NIJEMACA LIJEKOVIMA DA PRIHVATE VIŠE IMIGRANATA

ZNANSTVENO ISTRAŽIVANJE SUGERIRA DROGIRANJE NIJEMACA LIJEKOVIMA DA PRIHVATE VIŠE IMIGRANATA

psihijatar-njemackaOksitocin u kombinaciji s propagandom sugerirao se kao pravi “tretman” za domaće Nijemce

Drogiranje Nijemaca lijekovima uz pomoć oksitocina će omogućiti da budu više “prijateljski” raspoloženi prema imigranatima i otvoreniji na mekane granice, predlaže studija.

Oksitocin, poznat kao “hormon ljubavi” zbog svojih velikodušnih učinaka na ljude, predložen je kao dio “liječenja” Nijemaca koji se protive migrantskim kvotama EU, prema istraživačima Sveučilišta u Bonu.

“Čini se da uparivanje oksitocina sa društvenom normom može pomoći u sprečavanju učinaka ksenofobije povećanjem altruističnog ponašanja prema izbjeglicama”, navodi se u istraživanju.

Voditelj istraživanja, prof. Rene Hurlemann, tvrdio je da “s obzirom na prave okolnosti, oksitocin može pomoći u promicanju prihvaćanja i integracije ilegalnih imigranata u zapadne kulture”.

Drugim riječima, neka samo drogiramo Nijemce i oni će prihvatiti globalističku agendu.

Studija je ispitivala 100 domaćih Nijemaca o njihovim mišljenjima o imigrantima, zatim je polovici njih dala oksitocin dok je druga polovica primila placebo.

Tada su Nijemci bili zamoljeni da odluče kako podijeliti humanitarnu pomoć kroz 50 scenarija, od kojih je polovina uključivala lokalne Nijemce kojima je bila potrebna pomoć, a polovica je uključivala imigranate.

Konačno, istraživanje je pokazalo da su Nijemci već uvjetovani da prihvate imigranata putem propagande vlade, postali još više velikodušniji nakon uzimanja oksitocina.

“Oksitocin jasno povećava velikodušnost prema onima kojima je to potrebno, no ako taj altruistički temeljni stav nedostaje, hormon sam ga ne može stvoriti”, izjavio je Hurlemann.

Studija ističe kako akademska zajednica često služi kao klasa svećenička koja “vrednuje” agendu vlade “znanstvenim studijama”.

To ništa nije čudno kad jednom shvatite da je globalna struktura moći sastavljena od utjecajnih korporativnih giganata zabave, medija, akademske zajednice i vlade, koji su svi međusobno povezani u golemoj, globalnoj mreži koja se susreće u tajnosti i vlada konsenzusom.

Zato vidite da se njihove agende otvorenih granica i “globalnog zatopljenja” guraju u javnost kroz kino, vijesti i znanstvena istraľivanja.

To stvara kaskadni učinak legitimiteta koji skriva globalistički istinski plan: centralizaciju moći u rukama nekolicine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,