Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ZNANSTVENO ISTRA┼ŻIVANJE SUGERIRA DROGIRANJE NIJEMACA LIJEKOVIMA DA PRIHVATE VI┼áE IMIGRANATA

ZNANSTVENO ISTRA┼ŻIVANJE SUGERIRA DROGIRANJE NIJEMACA LIJEKOVIMA DA PRIHVATE VI┼áE IMIGRANATA

psihijatar-njemackaOksitocin u kombinaciji s propagandom sugerirao se kao pravi “tretman” za doma─çe Nijemce

Drogiranje Nijemaca lijekovima uz pomo─ç oksitocina ─çe omogu─çiti da budu vi┼íe “prijateljski” raspolo┼żeni prema imigranatima i otvoreniji na mekane granice, predla┼że studija.

Oksitocin, poznat kao “hormon ljubavi” zbog svojih velikodu┼ínih u─Źinaka na ljude, predlo┼żen je kao dio “lije─Źenja” Nijemaca koji se protive migrantskim kvotama EU, prema istra┼żiva─Źima Sveu─Źili┼íta u Bonu.

“─îini se da uparivanje oksitocina sa dru┼ítvenom normom mo┼że pomo─çi u spre─Źavanju u─Źinaka ksenofobije pove─çanjem altruisti─Źnog pona┼íanja prema izbjeglicama”, navodi se u istra┼żivanju.

Voditelj istra┼żivanja, prof. Rene Hurlemann, tvrdio je da “s obzirom na prave okolnosti, oksitocin mo┼że pomo─çi u promicanju prihva─çanja i integracije ilegalnih imigranata u zapadne kulture”.

Drugim rije─Źima, neka samo drogiramo Nijemce i oni ─çe prihvatiti globalisti─Źku agendu.

Studija je ispitivala 100 domaćih Nijemaca o njihovim mišljenjima o imigrantima, zatim je polovici njih dala oksitocin dok je druga polovica primila placebo.


Tada su Nijemci bili zamoljeni da odlu─Źe kako podijeliti humanitarnu pomo─ç kroz 50 scenarija, od kojih je polovina uklju─Źivala lokalne Nijemce kojima je bila potrebna pomo─ç, a polovica je uklju─Źivala imigranate.

Kona─Źno, istra┼żivanje je pokazalo da su Nijemci ve─ç uvjetovani da prihvate imigranata putem propagande vlade, postali jo┼í vi┼íe velikodu┼íniji nakon uzimanja oksitocina.

“Oksitocin jasno pove─çava velikodu┼ínost prema onima kojima je to potrebno, no ako taj altruisti─Źki temeljni stav nedostaje, hormon sam ga ne mo┼że stvoriti”, izjavio je Hurlemann.

Studija isti─Źe kako akademska zajednica ─Źesto slu┼żi kao klasa sve─çeni─Źka koja “vrednuje” agendu vlade “znanstvenim studijama”.

To ni┼íta nije ─Źudno kad jednom shvatite da je globalna struktura mo─çi sastavljena od utjecajnih korporativnih giganata zabave, medija, akademske zajednice i vlade, koji su svi me─Ĺusobno povezani u golemoj, globalnoj mre┼żi koja se susre─çe u tajnosti i vlada konsenzusom.

Zato vidite da se njihove agende otvorenih granica i “globalnog zatopljenja” guraju u javnost kroz kino, vijesti i znanstvena istra─żivanja.

To stvara kaskadni u─Źinak legitimiteta koji skriva globalisti─Źki istinski plan: centralizaciju mo─çi u rukama nekolicine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,