Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NUKLEARNI ZNANSTVENICI PODRŽALI PUTINA: Kriza sa Sjevernom Korejom je ‘lažna zastava’ kojom se želi započeti 3. Svjetski rat

NUKLEARNI ZNANSTVENICI PODRŽALI PUTINA: Kriza sa Sjevernom Korejom je ‘lažna zastava’ kojom se želi započeti 3. Svjetski rat

putin-znanstveniciTri najveća atomska znanstvenika su progovorila i podržala tvrdnju predsjednika Putina da Sjeverna Koreja nema nuklearnih projektila, i da su njihovi raketni testovi samo za pokazivanje

Vladimir Putin je upozorio da je sjevernokorejska nuklearna kriza orkestrirana kao ‘lažna zastava’ od strane Novog svjetskog poretka s ciljem pokretanja velikog globalnog sukoba koji bi trebao brzo eskalirati u 3. Svjetski rat.

Kako su napetosti i dalje rasti između SAD-a i Sjeverne Koreje, Putin je upozorio da treba čitati između redaka i vidjeti krizu kakva ona uistinu jest – ‘lažna zastava’ proizvedena od strane Novog svjetskog poretka da unaprijedio svoj program za jednu svjetsku vladu.

U članku pod naslovom “Sjeverna Koreja ‘ne može baš’ sa ICBM-om pogoditi Ameriku” za časopis Bulletin of Atomic Scientists, Ted Postol, Markus Schiller i Robert Schmucker su napisali: „Izračuni smo da ove rakete zapravo imaju vrlo malu nosivost što nije ni blizu nosivosti za nuklearnu bojevu glavu koju bi Sjeverna Koreja mogla imati, ili bi u konačnici mogla imati.”

„Te rakete male nosivosti mogu letjeti na daleko većim visinama nego što bi inače mogle kada bi nosile teške bojeve glave, stvarajući dojam da je Sjeverna Koreja bila na vrhuncu postizanja pune sposobnosti interkontinentalnog balističkog oružja (ICBM). ”

Hvaljeni znanstvenici koji su radili na glasovitom satu Sudnjeg dana, dodali su: „S točke gledišta političkog vodstva Sjeverne Koreje, opća reakcija u svijetu na lansiranje raketa 4. srpnja i 28. srpnja nije mogla biti bolji po njih.”

„Svijet odjednom vjeruje da Sjeverna Koreja ima interkontinentalne balističke rakete (ICBM) koje bi mogle doći do zapadne obale SAD-a i šire.”

Dok Putin i atomski stručnjaci pozivaju na oprez i govore protiv rata, korporativni mediji, na čelu s proratnim Washington Postom, počeli su pritom tvrditi da Sjeverna Koreja ima minijaturno nuklearno oružje kojim bi mogla pogoditi Guam, ili Japan, ili Južnu Koreju, pa čak i kopno SAD-a.

No, Putin je prekinu potjeru i objasnio što je zapravo iza nemilosrdnog premlaćivanja ratnih bubnjeva mainstream medija. Ukratko, Sjeverna Koreja ima trilijune dolara u netaknutim rijetkim mineralima. I oni su jedna od rijetkih zemalja preostalih koji nemaju središnju banku pod kontrolom Rothschilda.

„Ja ću vam reći činjenice o Sjevernoj Koreji: Oni nemaju nuklearne bombe. Oni nemaju banke pod zapadnom kontrolom. Oni ne ovise o američkom dolaru. Ono što oni imaju je zemlja puna bogatstva u rijetkim mineralima”, Putin je rekao prošlog tjedna.

„Vidjeli smo sve to i prije. Isti ljudi su nam govorili iste stvari o oružju za masovno uništenje u Iraku. Rekli su da bi to oružije moglo pogoditi glavne europske gradove u roku od 45 minuta. No, nakon rata u Iraku, nakon neovisne međunarodne istrage, pronašli nisu ništa, kakvo oružje. Tajne organizacije su samo željele rat.”

Trenutno se odvija velika povijesna bitka između globalističkih središnjih bankara i onih koji odbijaju pasti u njihove ruke. Dok Putin ne vjeruje da je Kim Jong-un dobar momak, on vjeruje u nacionalnu suverenost i on odbacuje globalistički pogled na svijet.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,