Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Tajna jednog naroda: Recept za moćni napitak koji sprječava rak

Tajna jednog naroda: Recept za moćni napitak koji sprječava rak

amisi-lijekNarod koji živi u skladu s prirodom dodatno se štiti napitkom koji i vi možete pripremiti kod kuće

Od svih naroda na svijetu, Amiši najrjeđe oboljevaju od raka, pokazuju statistike.

Istraživanje Sveučilišta Ohio analiziralo je način života Amiša, religiozne grupe u kojoj žive najzdraviji ljudi na Zemlji, posebno ako se uzme u obzir da oni ne koriste lijekove konvencionalne medicine.

Domaći uzgoj hrane i bez stresa

Pripadnici ove konzervativne kršćanske skupine u Sjevernoj Americi nose skromnu, staromodnu odjeću i odbacuju modernu tehnologiju, uključujući automobile i telefone.

Osim toga, oni sami uzgajaju i proizvode svoju hranu, od voća i povrća do žita, mesa, mlijeka i sireva.

Nizak rizik podleganja bolestima svakako je rezultat i poprilično zdravog života koji se temelji na fizičkom radu, uz minimalne okidače stresa modernog doba – poput rokova, mobitela, mailova, radnih vikenda i slično.

Djeca su otporna na alergije i autoimune bolesti

Švicarsko istraživanje je otkrilo da su djeca Amiša zdravija od djece odrasle na europskim farmama.

Osim toga, Amiši ne piju i ne puše, a seksualno nisu promiskuitetni, što ih također čini zdravijima, ali čini se kako im u održavanju dobrog imuniteta pomaže i napitak koji redovito pripremaju i konzumiraju.

Moćan lijek

Prema stručnjacima, taj napitak svakako pridonosi njihovom zdravlju jer sadrži antikancerogeno, antivirusno i antibakterijsko djelovanje. Već kroz dva tjedna konzumiranja smanjuje razinu kolesterola u krvi, a djeluje i na stabilizaciju krvnog tlaka i razine šećera.

Sastojci napitka: jedan češanj češnjaka, komad naribanog svježeg đumbira, jedna žličica svježeg soka od limuna, jedna žličica organskog jabučnog octa i jedna žličica organskog meda uz dodatak pola šalice vode.

Napitak treba piti ujutro natašte i prije večere.
 
(sputniknews.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,