Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » RON PAUL PORUČIO CIJELOM SVIJETU: ‘Više se bojim naše vlade nego Sjeverne Koreje’

RON PAUL PORUČIO CIJELOM SVIJETU: ‘Više se bojim naše vlade nego Sjeverne Koreje’

paul-kim-jungRon Paul je upravo briljantno objasnio kako je američka vlada daleko veća prijetnja za našu slobodu nego ludi diktatur Sjeverne Koreje

Ron Paul, bivši kongresmen, predsjednički kandidat, i liječnik, izveo je jednostavan, ali zastrašujući govor o histeriji propagande Korejskog rata koja se gura niz kolektivna grla američkih i svjetskih građana u posljednje vrijeme.

Tijekom intervjua sa Lew Rockwellom sa Mises Instituta, Ron Paul je grubo rekao… „Bojim se naše vlade više od Sjeverne Koreje.” I, u pravu je. Ako ne znam zašto je on u pravu, zapitajte se ovo pitanje: „Što vam je Sjeverna Koreja učinila?”

Već desetljećima, ludi diktatura Sjeverne Koreje stvara šuplje prijetnje – koje nije nikada provela u djela još od prošlog Korejskog rata. Od Korejskog rata na ovamo, Sjeverna i Južna Koreja su sudjelovali u napadima i sabotažama na obje strane, ali Sjeverna Koreja nikada nije napala bilo koga drugoga.

Kao što je Ron Paul je naglasio, činjenica je da Sjeverna Koreja nije stvarna prijetnja SAD-u osim za one koji imaju profit od ratovanja i od ratne propagande kojom raspiruju strah.

Čak i ne-intervencionisti koji podržavaju Trumpa sada zagovaraju apokaliptično ludilo za početak rata sa Sjevernom Korejom.

„Propagandisti pobjeđuju”, rekao je Paul. „To je gotovo kao da se opet dogodi Saddam Hussein, će doći će do nas’”, rekao je Paul dok je podsjetio na laži koje su SAD koristile kako bi uvjerili Amerikance da napadnu Irak.

Paul je zatim istaknuo kako sve ove „prijetnje” kojima nas američka vlada stalno bombardira nisu zapravo uopće prijetnje. Umjesto toga, sama američka vlada je najveća prijetnja našoj slobodi i blagostanju.

„Rusija neće doći. Ako Sovjetski Savez nije mogao to učiniti, Rusija neće biti u mogućnosti to učiniti. Kina neće doći i ometati moju slobodu. No, na dnevnoj bazi, moje slobode su ugrožene (od strane američke vlade.)”

Nakon što je Paul pojasnio smisao svega, Rockwell ga je upitao niz pitanja koja razotkrivaju ratnu propagandu i zveckanje oružjem protiv Rusije i Sjeverne Koreje kao distrakcija od pravog neprijatelja naših sloboda – Uncle Sama.

„Tko prijeti našim slobodama, ovdje u SAD-u?

„Tko nas oporezuje?”

„Tko nas špijunira?”

„Tko želi kontrolirati slobodu govora?”

Ništa ne ističe licemjerstvo američke vlade koja zahtjeva da vodi svijet prema sigurnosti poput globalnih anketa koje su provedene tijekom posljednjih nekoliko godina i koje se pitaju: „Koja zemlja je najveća prijetnja miru na planetu?”

Jednoglasno, svake godine, odgovor na to pitanje je bio – SAD.

Ako Sjedinjene Države potroše dio novca za vođenje ratova i napadajući zemlje u inozemstvo da bi zaštili i promicali slobode u tim zemljama, ideja rata sa Sjevernom Korejom bi se oborila odmah i oni koji to traže bi morali biti svrgnuti kao izdajnici.

Nažalost, međutim, kao što je Paul primijetio, propaganda radi i mase kupuju sve što njihovi vladari u mramornim zgradama kažu.

Sjeverna Koreja ne dolazi ovdje, otima i zatvara ljude zbog posjedovanja biljke – Amerika to radi.

Sjeverna Koreja ne dolazi ovdje i javno sodomizira nevine ljude na cesti u potrazi za nelegalnom tvari proglašenom od strane države - Amerika to radi.

Sjeverna Koreja ne dolazi ovamo i ubije nevine djedove u usred noći i štiti ubojice koji su to učinili – Amerika to radi.

Sjeverna Koreja ne dolazi ovdje, i ubija građane samo zato što ne žele dignuti ruke u zrak – Amerika to radi.

Dok postoje ove čvrste istine s kojima se suočavaju građani ove zemlje, mi ćemo i dalje agresivno se suprotstavljati i izazvati druge zemlje poput Sjeverne Koreje sve dok jedan od tih psihopata – sa svojim prstom ne stisne „crveni gumb” – i započne globalni nuklearni holokaust.

Imati antiratni stav nije kukavički ili nalik na hipije, to je jedini način da se osigura budućnost čovječanstva na ovom planetu.

Mir nije samo cilj, već je to je jedini učinkovit put kojim ćemo postići taj cilj.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , ,