Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Jodie Foster: Hollywoodska elita me pokušavala silovati kada sam bila djevojčica

Jodie Foster: Hollywoodska elita me pokušavala silovati kada sam bila djevojčica

jodie-kad-jaganjciGlumica Jodie Foster je otkrila da su je hollywoodski rukovoditelji pokušali silovati kada je bila tinejdžer i kada se pokušavala probiti u industriju filma

Foster je ispričala novinaru da ju je najveći holivudski producent pokušao seksualno zlostavljati kada su joj roditelji bili izvan grada.

Otkrivenje Jodie Foster došle su u već poznatom nizu tvrdnji drugih slavnih osoba u Hollywoodu kao što su Justin Bieber, Corey Feldman i Elijah Wood – koji su osobno svjedočili elitnom Hollywoodskom pedofilskom prstenu u akciji.

53-godišnji Jodie je otkrila da ju je producent zvao dok je bila kod prijateljice da prespava i „pretvarao” se da je ona propustila sastanak, znajući da joj je majka izvan grada.

„Natjerao me da dođem na sastanak, te je razgovarao sa mnom, i pitao me da mi skine jaknu i da se okrenem da mi može vidjeti moje tijelo”, prisjetila se Jodie.

„Znate, ja sam imala 14 godina i bila nekako bucmasta sa prištićima i što god. No, da … dan nakon toga je moj agent otišao u njegov ured i udario ga u lice.”

Jodie je govorila i o tome kako je bila izvor hrane njezinoj obitelji još od mlade dobi, nakon što je sudjelovala u prvoj reklami kada je imala tri godine, a dobila prvu nominaciju za Oscara za film “Taksist” sa samo 14 godina.

„Postojao je veliki pritisak na meni koja sam hranila čitavu obitelj”, rekla je novinaru Marc Fennellu. „Ja sam bila jedini izvor prihoda u cijeloj našoj obitelji.”

Kao jedna od rijetkih dječjih zvijezda koja nikada nije skrenula sa tračnica, Jodie je isklesala iznimno uspješnu glumačku karijeru, osvojivši Oscara za film “Kad jaganjci utihnu” i “Optuženi”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , ,