Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAJVE─ćE DVIJE BRITANSKE NOVINSKE KU─ćE POZIVAJU GRA─ÉANE DA PRONA─ÉU SVOJ NAJBLI┼ŻI NUKLEARNI BUNKER

NAJVE─ćE DVIJE BRITANSKE NOVINSKE KU─ćE POZIVAJU GRA─ÉANE DA PRONA─ÉU SVOJ NAJBLI┼ŻI NUKLEARNI BUNKER

rat-bunker─îitateljima je re─Źeno da se pripreme za potencijalni rat

Uz napetost izme─Ĺu Sjedinjenih Dr┼żava i Sjeverne Koreje koje su jo┼í jednom u porastu, dvije najve─çe britanske novine upozoravaju gra─Ĺane u Velikoj Britaniji kako se pripremaju za nuklearni rat.

“Metro” i “Sun” su objavili ─Źlanke, savjetuju─çi javnost o mjerama koje treba poduzeti u slu─Źaju “Tre─çeg svjetskog rata”.

“Sun” primje─çuje da “Vlada Velike Britanije sada radi na novom sustavu upozorenja za pripremu Britanaca zbog u┼żasa nuklearnog rata”, prije nego su savjetovali Britance da naprave komplet preppers zaliha za hitne slu─Źajeve i otkriju gdje im se nalazi najbli┼że nuklearno skloni┼íte.

─îlanak tako─Ĺer savjetuje ljude ┼íto u─Źiniti tijekom i nakon nuklearne eksplozije i kako izbje─çi nuklearne posljedice.

─îlanak u Metrou upu─çuje na smjernice Ministarstva domovinske sigurnosti o tome “kako reagirati u nuklearnom napadu”, dodaju─çi: “Moglo bi biti vrijedno upoznati se s tim.”

“Ulazak u nuklearne bunkere su va┼ía najbolja ┼íansa za pre┼żivljavanje, mo┼żda pronala┼żenje podruma ili spu┼ítanje na razinu podzemne ┼żeljeznice”, navodi se u ─Źlanku.

Dvije novine imaju zna─Źajnu cirkulaciju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Metro je najve─çi dnevni list sa tira┼żom oko 1,5 milijuna dnevno. Sun je na drugom mjestu sa cirkulacijom od oko 1,47 milijuna primjeraka dnevno.

Metro je besplatan novinski list koji se distribuira na prometnim mre┼żama u Londonu i drugim ve─çim gradovima.

─îinjenica da dvije naj─Źitanije novine u Velikoj Britaniji govore ljudima da prona─Ĺu svoje najbli┼że nuklearne bunkere je pomalo zbunjuju─çe, usprkos bezbrojnih la┼żnih alarma oko Sjeverne Koreje.

Predsjednik Donald Trump je ju─Źer upozorio Kim Jon-un da ─çe ga “po┼żar i bijes” ispuniti ako Sjeverna Koreja i dalje bude prijetila Sjedinjenim Dr┼żavama.

Sjeverna Koreja je odgovorila prijetnjom preventivnim vojnim napadima na teritorij SAD-a na Pacifi─Źki Guam, obe─çav┼íi da ─çe “pretvoriti ameri─Źko kopno u kazali┼íte nuklearnog rata”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,