Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NAJVEĆE DVIJE BRITANSKE NOVINSKE KUĆE POZIVAJU GRAĐANE DA PRONAĐU SVOJ NAJBLIŽI NUKLEARNI BUNKER

NAJVEĆE DVIJE BRITANSKE NOVINSKE KUĆE POZIVAJU GRAĐANE DA PRONAĐU SVOJ NAJBLIŽI NUKLEARNI BUNKER

rat-bunkerČitateljima je rečeno da se pripreme za potencijalni rat

Uz napetost između Sjedinjenih Država i Sjeverne Koreje koje su još jednom u porastu, dvije najveće britanske novine upozoravaju građane u Velikoj Britaniji kako se pripremaju za nuklearni rat.

“Metro” i “Sun” su objavili članke, savjetujući javnost o mjerama koje treba poduzeti u slučaju “Trećeg svjetskog rata”.

“Sun” primjećuje da “Vlada Velike Britanije sada radi na novom sustavu upozorenja za pripremu Britanaca zbog užasa nuklearnog rata”, prije nego su savjetovali Britance da naprave komplet preppers zaliha za hitne slučajeve i otkriju gdje im se nalazi najbliže nuklearno sklonište.

Članak također savjetuje ljude što učiniti tijekom i nakon nuklearne eksplozije i kako izbjeći nuklearne posljedice.

Članak u Metrou upućuje na smjernice Ministarstva domovinske sigurnosti o tome “kako reagirati u nuklearnom napadu”, dodajući: “Moglo bi biti vrijedno upoznati se s tim.”

“Ulazak u nuklearne bunkere su vaša najbolja šansa za preživljavanje, možda pronalaženje podruma ili spuštanje na razinu podzemne željeznice”, navodi se u članku.

Dvije novine imaju značajnu cirkulaciju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Metro je najveći dnevni list sa tiražom oko 1,5 milijuna dnevno. Sun je na drugom mjestu sa cirkulacijom od oko 1,47 milijuna primjeraka dnevno.

Metro je besplatan novinski list koji se distribuira na prometnim mrežama u Londonu i drugim većim gradovima.

Činjenica da dvije najčitanije novine u Velikoj Britaniji govore ljudima da pronađu svoje najbliže nuklearne bunkere je pomalo zbunjujuće, usprkos bezbrojnih lažnih alarma oko Sjeverne Koreje.

Predsjednik Donald Trump je jučer upozorio Kim Jon-un da će ga “požar i bijes” ispuniti ako Sjeverna Koreja i dalje bude prijetila Sjedinjenim Državama.

Sjeverna Koreja je odgovorila prijetnjom preventivnim vojnim napadima na teritorij SAD-a na Pacifički Guam, obećavši da će “pretvoriti američko kopno u kazalište nuklearnog rata”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,