Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AFRIČKI IMIGRANTI DOSLOVNO PODIVLJALI NAKON PRELASKA EUROPSKE GRANICE, NITI JEDNE ŽENE NI DJETETA (VIDEO)

AFRIČKI IMIGRANTI DOSLOVNO PODIVLJALI NAKON PRELASKA EUROPSKE GRANICE, NITI JEDNE ŽENE NI DJETETA (VIDEO)

afrikanci-euPripremite se za svoje kulturno obogaćivanje, jer to nisu “izbjeglice” već ekonomski migranti koji ne bježe od rata

Novi videozapis pokazuje veliku grupu afričkih migranata koji slave nakon što su stigli u španjolsku sjevernoafričku enklavu Ceute.

Gotovo niti jedna žena ni dijete se ne može vidjeti na snimci. Ovi imigranti dolaze većinom iz zemalja u kojima se ne vodi nikakav rat.

Isječak pokazuje oko 300 afričkih muškaraca koji su podivljali nakon što su prešli granicu Tarajal i “prolazili duž eksplanade gdje su ih držale sigurnosne snage da bi ih odvezli u privremeni centar za imigrante.”

Niti jedan od njih neće nikada biti deportiran u svoju rodnu zemlju makar počinio najstrašnija kriminalna djela, samo zato jer nemaju dokumente, a država ih ne može deportirati na slijepo.

Primijetit ćete da na snimci gotovo da nema žena ili djece. Neki od migranata su toliko siromašni da ih se može vidjeti samo sa pametnim telefonima.

Kao što smo ranije izvijestili, samo 1,4% migranata koji su u prvih pet mjeseci ove godine stigli u Italiju bili su sirijske izbjeglice, a tek 0,36% je bilo libijskih izbjeglica.

Više od 20% zahtjeva za azilom su od strane Nigerijaca.

Bangladešani čine više od 9% zahtjeva za azil, Pakistanci čine 7,5%, a migranti iz Gambije sudjeluju s 7,9% zahtjeva za azilom. Nijedna od tih zemalja nije u ratu.

Prema Institutu za analizu multietničnosti (Ismu), 85% zahtjeva za azil u Italiji su muškaraci, od kojih su samo 4% malodobnici.

Na svakom koraku, lijevičari pokušavaju potpuno sakriti stvarnost migrantske krize karakterizirajući ju kao “izbjegličku” krizu koja je pretežno zarobila ljude koji bježe od sukoba.

Upravo suprotno je točno. Velika većina “izbjeglica” zapravo su ekonomski migranti koji pokušavaju doći do sjevernih europskih socijalnih utočišta.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,