Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AFRI─îKI IMIGRANTI DOSLOVNO PODIVLJALI NAKON PRELASKA EUROPSKE GRANICE, NITI JEDNE ┼ŻENE NI DJETETA (VIDEO)

AFRI─îKI IMIGRANTI DOSLOVNO PODIVLJALI NAKON PRELASKA EUROPSKE GRANICE, NITI JEDNE ┼ŻENE NI DJETETA (VIDEO)

afrikanci-euPripremite se za svoje kulturno oboga─çivanje, jer to nisu “izbjeglice” ve─ç ekonomski migranti koji ne bje┼że od rata

Novi videozapis pokazuje veliku grupu afri─Źkih migranata koji slave nakon ┼íto su stigli u ┼ípanjolsku sjevernoafri─Źku enklavu Ceute.

Gotovo niti jedna ┼żena ni dijete se ne mo┼że vidjeti na snimci. Ovi imigranti dolaze ve─çinom iz zemalja u kojima se ne vodi nikakav rat.

Isje─Źak pokazuje oko 300 afri─Źkih mu┼íkaraca koji su podivljali nakon ┼íto su pre┼íli granicu Tarajal i “prolazili du┼ż eksplanade gdje su ih dr┼żale sigurnosne snage da bi ih odvezli u privremeni centar za imigrante.”

Niti jedan od njih ne─çe nikada biti deportiran u svoju rodnu zemlju makar po─Źinio najstra┼ínija kriminalna djela, samo zato jer nemaju dokumente, a dr┼żava ih ne mo┼że deportirati na slijepo.

Primijetit ─çete da na snimci gotovo da nema ┼żena ili djece. Neki od migranata su toliko siroma┼íni da ih se mo┼że vidjeti samo sa pametnim telefonima.

Kao što smo ranije izvijestili, samo 1,4% migranata koji su u prvih pet mjeseci ove godine stigli u Italiju bili su sirijske izbjeglice, a tek 0,36% je bilo libijskih izbjeglica.

Više od 20% zahtjeva za azilom su od strane Nigerijaca.

Banglade┼íani ─Źine vi┼íe od 9% zahtjeva za azil, Pakistanci ─Źine 7,5%, a migranti iz Gambije sudjeluju s 7,9% zahtjeva za azilom. Nijedna od tih zemalja nije u ratu.

Prema Institutu za analizu multietni─Źnosti (Ismu), 85% zahtjeva za azil u Italiji su mu┼íkaraci, od kojih su samo 4% malodobnici.

Na svakom koraku, lijevi─Źari poku┼íavaju potpuno sakriti stvarnost migrantske krize karakteriziraju─çi ju kao “izbjegli─Źku” krizu koja je prete┼żno zarobila ljude koji bje┼że od sukoba.

Upravo suprotno je to─Źno. Velika ve─çina “izbjeglica” zapravo su ekonomski migranti koji poku┼íavaju do─çi do sjevernih europskih socijalnih uto─Źi┼íta.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,