Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » ŠTO SE DOGAĐA? Bill Gates gradi nuklearni bunker, a osoblju govori da napusti zemlju

ŠTO SE DOGAĐA? Bill Gates gradi nuklearni bunker, a osoblju govori da napusti zemlju

bill-bunker“Neće nam reći što ili kako zna to što zna, ali je bio nepopustljiv u tome da bunker mora biti završen što je prije moguće. Nikada ga nisam vidio tako zabrinutog”, reklo je osoblje Bill Gatesa

Bill Gates je hitno naredio izgradnju nuklearnog bunkera na svom imanju u Seattleu i savjetovao je svojim dugogodišnjim zaposlenicima da napuste SAD “prije sljedećeg vikenda”, rekao je član njegovog osoblja

“Nije rekao koliko dugo trebamo biti odsutni, ali je rekao da bi definitivno trebali otići prije sljedećeg vikenda,” rekao je gdin. Hall, bazenski tehničar, koji kaže da je promatrao izgradnju nuklearnog bunkera i objašnjava da je on dovoljno velik da udobno može primiti “šačicu ljudi”.

“Osim nuklearnog bunkera, ispod glavne rezidencije je izgrađeno i nekoliko manjih tunela i bunkera, koji su povezani da formiraju malu podzemnu tvrđavu.”

Iako super bogatašima definitivno nije strana velika podzemna gradnja, vremenski period i priroda ove Bill Gatesove gradnje su “podigli obrve” kod nekih ljudi.

Objašnjavajući da bunker ima ulaze i izlaze dovoljno velike za vozila, kao i tunele za bijeg, prostorije za dekontaminaciju, švicarske prečišćivače zraka i poklopce za otvore koji su otporni na metke, Bill Gates je očito odobrio ovu završnu konstrukciju tek nakon što se više puta uvjerio da će on i još dvoje drugih preživjeti u podzemnoj strukturi u slučaju eksplozije.

“Neće nam reći što ili kako zna to što zna, ali je bio nepopustljiv u tome da bunker mora biti završen što je prije moguće. Nikada ga nisam vidio tako zabrinutog. “

Gospodin Hall kaže da je Bill Gates uložio mnogo truda u istraživanje psiholoških aspekata podzemnog zatočeništva, s ciljem da osigura da on i nekolicina odabranih ljudi dobro funkcioniraju u vrijeme nesreće.

Ali on ne može povesti sa sobom sve koje poznaje, i čvrsto je preporučio svom dugogodešnjem osoblju i suradnicima da napuste zemlju što je prije moguće.

“Bill kaže da su Afrika i Rusija najsigurnije upravo sada” rekao je gospodin Hall. Ova izjava je posebno šokantna kada se zna za razinu ratnih napetosti između Rusije i SAD.

Depopulacija

Gates ima svoj scenarij kada se radi o katastrofalnim događajima. U 2010. godini je Zaklada Billa i Melinde Gates financirala australske istraživače da oslobode GMO komarce zaražene bakterijom.

Sada ti GMO komarci zaraženi bakterijom izazivaju kaos u Južnoj Americi – a cijeli svijet je u opasnosti, rekla je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).

Te iste godine, Bill Gates je priznao da želi depopuliše svijet – kao glavni cilj Iluminata.

“Danas u svijetu ima 6,8 milijardi ljudi, a kreće se ka broju od oko 9 milijardi” – rekao je na TED konferenciji 2010. godine. “Sada, ako napravimo stvarno sjajan posao s novim cjepivima, zdravstvenom zaštitom, uslugama reproduktivnog zdravlja, smanjit ćemo taj broj za možda 10 ili 15 posto.”

Da li hitno izgrađen podzemni bunker Bill Gatesa jednostavno ukazuje na to da je on postao “prorok sudnjeg dana” – ili ovaj čovjek koji poziva na “jednu svjetsku vladu” ima insajderske informacije o predstojećem događaju koji će ugroziti život na zapadnoj obali SAD-a?
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,