Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ameri─Źka kongresmenka na rubu ludila: Kad zavr┼íimo sa Trumpom, kre─çemo na Putina

Ameri─Źka kongresmenka na rubu ludila: Kad zavr┼íimo sa Trumpom, kre─çemo na Putina

maksine-votersTijekom emisije u kojoj je gostovala, ─Źlanica Zastupni─Źkog doma ameri─Źkog Kongresa Maxine Waters zaprijetila je opozivom Donald Trumpu, a zatim i potpredsjedniku SAD Mike Penceu, kojeg je gre┼íkom nazvala Putin, pi┼íe “Washington free bacon”

U intervjuu za program “Pogled” na televiziji “ABC News” ─Źlanica ameri─Źkog Predstavni─Źkog doma SAD iz redova demokrata Maxine Waters pomije┼íala je ameri─Źkog potpredsjednika Mike Pencea sa Vladimirom Putinom.

Voditeljica programa Joy Behar, koja je ranije vi┼íe puta pozivala na opoziv, upitala je Watersovu: “Da li bi Pence bio bolji predsjednik od Donalda Trumpa?”

Waters je odgovorila: “Kada zavr┼íimo sa Trumpon, krenut ─çemo na Putina. On je sljede─çi”. “Putina ili Pencea?”, Precizirala je voditeljica. “Pencea”, ispravila je gre┼íku kongresmenka.

“Hajde da ubijemo dvije muhe jednim udarcem: Putina i Trumpa, a onda ─çemo se baviti sa Penceom”, rekla je Beharova poku┼íavaju─çi izgladiti neugodnu situaciju.

“Washington free bacon” isti─Źe da to nije prvi put da Waters mije┼ía ─Źinjenice. Na tiskovnoj konferenciji u velja─Źi ona je izjavila da dok Tramp “visi o vratu Putina, Putin sve odlu─Źnije osvaja Koreju”.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,