Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Američka kongresmenka na rubu ludila: Kad završimo sa Trumpom, krećemo na Putina

Američka kongresmenka na rubu ludila: Kad završimo sa Trumpom, krećemo na Putina

maksine-votersTijekom emisije u kojoj je gostovala, članica Zastupničkog doma američkog Kongresa Maxine Waters zaprijetila je opozivom Donald Trumpu, a zatim i potpredsjedniku SAD Mike Penceu, kojeg je greškom nazvala Putin, piše “Washington free bacon”

U intervjuu za program “Pogled” na televiziji “ABC News” članica američkog Predstavničkog doma SAD iz redova demokrata Maxine Waters pomiješala je američkog potpredsjednika Mike Pencea sa Vladimirom Putinom.

Voditeljica programa Joy Behar, koja je ranije više puta pozivala na opoziv, upitala je Watersovu: “Da li bi Pence bio bolji predsjednik od Donalda Trumpa?”

Waters je odgovorila: “Kada završimo sa Trumpon, krenut ćemo na Putina. On je sljedeći”. “Putina ili Pencea?”, Precizirala je voditeljica. “Pencea”, ispravila je grešku kongresmenka.

“Hajde da ubijemo dvije muhe jednim udarcem: Putina i Trumpa, a onda ćemo se baviti sa Penceom”, rekla je Beharova pokušavajući izgladiti neugodnu situaciju.

“Washington free bacon” ističe da to nije prvi put da Waters miješa činjenice. Na tiskovnoj konferenciji u veljači ona je izjavila da dok Tramp “visi o vratu Putina, Putin sve odlučnije osvaja Koreju”.
 
(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,