Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Melinda Gates donirala 375 milijuna dolara industriji pobačaja da ubrza depopulaciju crnaca

Melinda Gates donirala 375 milijuna dolara industriji pobačaja da ubrza depopulaciju crnaca

meli-crnciNa nedavnom globalnom summitu za planiranje obitelji u Londonu, Melinda Gates, supruga milijardera i osnivača Microsofta Bill Gatesa je najavila da će Zaklada Bill & Melinda Gates donirati 375 milijuna dolara za organizacije koje pružaju kontracepciju i pobačaj tijekom sljedeća četiri godine, u skladu sa britanskim časopisom Marie Claire

Iako Gates izjavila da će novac biti korišten za kontracepciju i spolni odgoj, LifeNews.com je objasnio da je takva tvrdnja posve netočna.

„Sponzorski novac olakšava organizacijama za pobačaj kako bi omogućile pobačaj po cijelom svijetu”, izvijestio je. „Drugim riječima, svaki dolar Zaklada Gates koji se pokloni organizaciji “Planirano roditeljstvo” za distribuciju kontracepcijskih pilula ili izgradnju abortus-friendly klinika, oslobađa Planirano roditeljstvo jednog dolara u svojem proračunu kojeg može potrošiti negdje drugdje.”

Činjenica da bi Melinde Gates poklonila takav veliki iznos radi napora kontrole populacije je prilično čudno, s obzirom na činjenicu da su i ona i njezin suprug bili dugogodišnji zagovornici organizacija kao što “Planirano roditeljstvo” koji su nedavno razotkriveni kako prodaju organe nerođene cjece.

Na primjer, između godina 2009. i 2013., Zaklada Gates je izvijestila da je javno donirala 71 milijun dolara organizacijama “Planiranom roditeljstvu Amerike”, “Međunarodnoj federaciji Planirano roditeljstvo” i “Planirano roditeljstvo zapadnog Washingtona”.

Gospodin i gospođa Gates su također donirali dodatnih 46 milijuna dolara “Marie Stopes International”, britanskoj organizaciji poznatoj po pružanju „sigurne usluge pobačaja”, u 2012. Planirano roditeljstvo je pretežno fokusiralo svoje klinike za pobačaj u područjima gdje žive Afroamerikanci, a velika većina pobačaja u Americi se provodi na afroameričkim ženama.

U blogu objavljenom u lipnju 2014. Melinda Gates je napisala: „Širom svijeta postoji duboki, široki i snažni konsenzus: Trebamo dati svim ženama informacije i alate za vrijeme njihove trudnoće da bi im osugurali siguran i zdrav način trudnoće koji je najbolji za njih.

”Gates je rekla: ‘U SAD-u i širom svijeta emocionalna i osobna rasprava o pobačaju prijeti da stane na put spašavanje konsenzusa glede osnovnog planiranja obitelji.’

Ubojstvo crnih beba opisano kao „sigurnost” za žene

Ima nešto vrlo čudno kako Melinde Gates i drugih ljevičara koji govore o pobačaju. Ako stvarno uzmemo vremena i poslušamo što oni govore, devet puta od deset ćete čuti da će spomenuti riječ „sigurnost” u svezi pobačaja.

Oni tvrde da podržavaju “Planirano roditeljstvo”, tako da žene mogu dobiti pristup „sigurnom pobačaju.” Rekli su nam da žene žele biti u mogućnosti dobiti postupak pobačaja koji se obavlja u „sigurnom i udobnom” okruženju.

Web stranica Marie Stopes International kaže da organizacija pruža „kontracepciju i sigurnu uslugu pobačaja.”

Realnost je da kada je u pitanju pobačaj, to nikad nije sigurno. Kada se nevina beba u maternici rastavi u komade, kada joj se slomi lubanja kliještima, a zatim usiše vakuumom, to je sve samo ne sigurno.

Nažalost, liberali, feministice i zagovornici pobačaja ne prepoznaju fetus kao odvojeni oblik života, zajedno sa svojim vlastitim plućima, vlastitim mozgom i vlastitim srcem koje tuče.

Umjesto toga, oni da rutinski označuju kao „nakupine stanica”, koje im zatim daje zeleno svjetlo da ga tretiraju kao takve, a ne kao ljudsko biće koje živi i diše.

Postoji nešto ironično u međunarodnoj organizaciji zvanoj Planirano roditeljstvo koja svaki dan provodi postupke koji uništavaju potencijal za roditeljstvo.

Uzimajući život nevinog djeteta jednostavno samo zato jer bi ono moglo biti nezgodno ženama da se pripreme biti roditelj, dijete ih sprečavanje da postanu roditelji (u pravo vrijeme, valjda).

Kao slobodan građanin Sjedinjenih Država, Melinde Gates ima pravo donirati svoj novac gotovo svakoj organizaciji kojoj želi. Ali samo zato što ona ima pravo izravno ili neizravno financirati pobačaje i strahote koje se odvijaju unutar tih objekata (klinika za planirano roditeljstvo), ne znači da je moralno prihvatljivo. (NN)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,